03.06.07
12:12
значи тренирам отскоро (4 месеца) и искам съвет от по-опитните от мене:
значи тренирам гърди 2 пъти седмично,като единия път правя изтласкване от лег и флайс,
а другия път правя изтласкване на дъмбели.искам да ми кажете дали ако тренирам един път в седмицата гърдите с всичките тези 3 упражнения,ще имам по-добри резултати отколкото ако следвам програмата по-горе.
мерси предварително :)
03.06.07
14:05
За да тренираш 2 пъти седмично, трябва и да се възстановяваш, след като правиш такива натоварвания. Ако тренираш 1 седмично се предполага, че за 1 седмица ще си набавиш необходимите витамини и възстановяването ще бъде по пълно, ако тренираш така. За мен по добре 1 път седмично да се тренира, но всеки си преценява.
03.06.07
14:10
Според мен да!Ти не си на химия та да правиш 2 пъти седмично.Дори и малко да са ти тренировкте пак се изка възтановяване а според учените по нормален начин мускула се възстановява напълно за 7-10 дни така че смятай си как е по-добре.Можеш и да включиш и още 1 упражнение.Примерно кофички или кросоувър.Може и двете но по по-малко серий всяко.Гледай да правиш около 10-12 серий за гърди.За начинаещ е добре!
03.06.07
14:36
мерси много,момчета!
арнолд ги прави 3 пъти ма ти не си
все пак ако ядеш достатъчно много и спиш допълнително може даже 2 пъти в седмицата по 3 упр
Мнението беше редактирано от FantarE на 03.06.07 17:49.
03.06.07
17:56
не става ли понеделник и петък по 2 упражнения?
03.06.07
18:03
мисля в понеделник да правя флайс,изтласкване на дъмбели и изтлскване на щанга от лег,а в петък-само флайс.
а бицепса и трицепса става ли да ги тренирам пак 2 дена в седмицата по 2 упражнения?
03.06.07
20:14
казано от FantarE на 03.06.07, 17:47:
арнолд ги прави 3 пъти ма ти не си
все пак ако ядеш достатъчно много и спиш допълнително може даже 2 пъти в седмицата по 3 упр
ХАХАХАХАХАХА То ако ставаше само със спане и ядене и много тренировки то всеки билдър да е станал супермен!!!Колкото и да ядеш мускула няма да се възстанови по-бързо отколкото със стероиди и там дръгите който не ги знам.Така ,че ако не искате да се чудите после защо нищо не става,а тренирате като животни си правете всяка група 1 път седмично с изключение на корем прасец и предмишници.Всеки знае,че тези искат малко повече работа.
все пак 2 трен на седмица са много но с достатъчно почивка са възможни дори без апове убеден съм аз самия в началото почнах с 3 трен на гърди (бях начинаещ много и незнаех кво да правя) после свалих не 2 трен и ся съм на 1 след 1-2 месеца пак мога да тренирам гърдите 2 пъти в седмица всичко зависи от възстановяването
абе и аз да питам едно въпросче... защо лявата ми гърда е по голяма от другата? Доста по голяма! уж ги натоварвам еднакво пък сеедно само едната се напомпва?!
казано от petrolio на 04.06.07, 20:29:
абе и аз да питам едно въпросче... защо лявата ми гърда е по голяма от другата? Доста по голяма! уж ги натоварвам еднакво пък сеедно само едната се напомпва?!
Тва защо навсякъде питаш едно и също ? ? ?
казано от Жаката на 04.06.07, 20:42:
казано от petrolio на 04.06.07, 20:29:
Тва защо навсякъде питаш едно и също ? ? ?
щотото шанса да ми отговорят по-бързо е два пъти по-голям ;)
та ти кво ще кажеш... :)
То, че може 2 пъти седмично, може, но въпроса опира наистина до ефективност в конкретния случай. За един начинаещ най-разумно по мое виждане е тренировка на гърдите веднъж седмично.
thebluegod—> прави си примерно лег с лост, полулег с дъбмели, флайс и примерно кросоувър/пек-дек и си приключил за седмицата.