03.06.07
15:16
понеделник:
гърди:изтласкване на щанга от лег-4 серии Х 10
флайс-4 серии Х 12
изтласкване на дъмбели-4 серии Х 10
бицепс:скотово сгъване-4 серии Х 10
чуково сгъване с дъмбели-3 Х 10
трицепс:френско разгъване-4 серии Х 12
рамо:повдигане на ръцете настрани с дъмбели-3 серии Х 8
гръб:придърпване на долен скрипец-4 Х 12
трицепс:трицепсово разгъване на горен скрипец:4 серии Х 9
кофички
гръб:придърпване на вертикален скрипец 4 серии Х 11
рамо:повдигане на ръцете напред с дъмбели 3 серии Х 8
раменна преса на машина-4 серии Х 10
======================================================
надявам се да ми дадете своето професионално мнение относно тази програма.
мерси предварително :D
Темата беше редактирана от thebluegod на 03.06.07 15:50.
Виждам, че си нов, затова ти препоръчвам да разгледаш сайта и от там да си избереш програма, която отговаря на стажа ти. Няма смисъл да експериментираш с подобни (безсмислени) програми и само да губиш излишни енергия и време...
03.06.07
16:44
ами проблема ми е че имам време да ходя два пъти седмично на фитнес и затова съм я посгъстил програмата
Погледни тренировъчните програми в сайта. Избери си примерно кръгова тренриовка и я промени в зависимост от стажа и изискванията си.
Според мен 2 пъти седмично е малко, поне 3 пъти... Но щом нямаш възможност - по-добре малко, отколкото нищо.
03.06.07
17:16
а става ли в понеделник да работя за гърди,рамо и гръб,а в петък-за бицепс и трицепс?
03.06.07
18:28
я кажи как е по-добре-да тренирам: два пъти в седмица трицепс и бицепс с по две серии или веднъж седмично да правя по 3 или 4 серии?
тренировките например ще са понеделник и четвъртък
виж ся прави както правят всички един ден от седмицата ти е ръце и бицепс и трицепс с по 3 упражнения с по 3 серии дръж така месец виж калко е пораснал и сам реши тва е няма два дена няма един ден с 4 серии ако си много здрав прави си фи и по колкото можеш ама аз ти казвам как правят повечето хора на които ръцете им растят