31.05.07
20:06
Здравейте бодибилдъри! Аз имам следния проблем, от 3-4 месеца ходя на фитнес и отделно от 6 години тренирам футбол, само че съм ... мазен ! :down: И имам бавен метаболизъм, което също ме възпрепятства по някакъв начин да свалям. Вземам фат бърнер ел карнитин, само че този корем все така си стой, а идва лято ..
Ако може някой да даде някакви съвети .. надявам се обективни и да ми помогнат по някакъв начин, ще бъда много благодарен !
Благодаря предварително !
И кардио тренирам само на футбола си в залата не правя кардио !
Благодаря отново...
Как се храниш? Това е най-важното. Кажи горе долу какво приемаш в 1 ден и предполагам ще получиш и по-конкретни отговори.
01.06.07
11:22
Ами в един ден гледам да ям горе долу най-полезното, което се препоръчва. Месо, яйца (млечни продукти като цяло) зеленчуци, плодове. Още не съм ограничил на макс сладкото, но се въздържам ! В общи линий е това :)
04.06.07
14:05
спри белия хляб сладките и мазните храни и тези с мноо ваглехидрати и би трябвало да стане!!
04.06.07
20:21
А сигурен ли си че си мазен? Напоследък забелязвам хора които са по 65 кг.(за момчета става дума) и искат да свалят... А са високи 1.85 примерно.