така добре ли е

HH

05.06.07
06:41

значи добре ли е да тренирам на мусколна група по 2 пъти седмично обаче 1 трениравока да правя едни упражнения за тоя мускол а в другата трениравка за тоя мускол различни упр от предната да ги правя по 3 серии с по 8 опвторения така добре ли е ?

05.06.07
10:32

НЕ е хубаво да променяш упражненията за мускулна група... В смисъл добре е, но през 3-4 месеца примерно :) Ам кажи дали си напреднал, че да може да ти дадем по - правилен съвет :) Иначе няма смисъл по 2 пъти всяка мускулна група :) Мускула расте когато си почива... Смисъл от претрениране няма :)

05.06.07
10:58

казано от Красимир! на 05.06.07, 10:32:

НЕ е хубаво да променяш упражненията за мускулна група...

И защо не?

казано от hhhh на 05.06.07, 06:41:

значи добре ли е да тренирам на мусколна група по 2 пъти седмично обаче 1 трениравока да правя едни упражнения за тоя мускол а в другата трениравка за тоя мускол различни упр от предната да ги правя по 3 серии с по 8 опвторения така добре ли е ?

По - колко упражнения смяташ да правиш?

Мнението беше редактирано от Петко К на 05.06.07 11:05.

05.06.07
11:36

казано от hhhh на 05.06.07, 06:41:

Да, няма проблеми, но не прави повече от 3 упражнения за група. Примерно ако става въпрос за гърди - единия ден правиш хоризонталевн лег и обратен лег (за средна и долна част) , а в другата тренировка правиш полулег и флайс от полулег (за акцент върху горната част на гърдите). Това естествено е само пример, но аз така тренирах лятото когато имах повече време и ми беше доста ползотворно.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.06.07 11:38.

05.06.07
16:46

аз правих ръце така и имаше добър ефект

05.06.07
19:22

така да запитам и аз нещо  тук щот не ми се прави нова тема та пак ако си ги тренирам  гърди например 2 дена в седмицата  но с еднаква тренировка-обикновената ми  много ли се увеличава риска от  претрениране

05.06.07
20:32

казано от FantarE на 05.06.07, 19:22:

така да запитам и аз нещо  тук щот не ми се прави нова тема та пак ако си ги тренирам  гърди например 2 дена в седмицата  но с еднаква тренировка-обикновената ми  много ли се увеличава риска от  претрениране

Според мен това вече е безсмислено. Ако ще правиш 2 тренировки, най-добре опитай варианта, който споменах по-горе, като упражненията естествено може да не са същите.

SK

06.06.07
08:45

3 упражнения по 3 серий по 8 повторения 2 пъти седмично, това наистина е добре трениран мускул, но как ще успееш да тренираш всички мускулни групи така и ще се възтановяваш добре (Аз така тренирам 2 пъти седмично само даден мускул на който искам да наблегна)?!?!На въпроса за различните упр. в тренировките ще кажа следното ... За да има ПРОГРЕС ти е нужен СТРЕС  ;-) .Иначе си като москвич 8-ца със затънала задница и да разчиташ сам да излезеш от калта ... не става  :) ( вкарах малко хумора  ;-P )

HH

06.06.07
08:58

хм значи примерно ще равя ден 1бицепс и гръб ден 2 гърди и трицепс а ден 3 рамена и предмишница примерно и така ще редувам в деня за гърди правя пулоувър и от там клекове правя всичко по 3 серии с по 8 повторения по 2-3 упр за група

06.06.07
10:14

ок монстар ще сменям 3-тото аз ся питам така щот като дойде лятото искам да си ополлзотворя времето не да претренирам  мога да сменям 3 упр кофички \ флайс в 2-та различни дни а 1-во и  2-ро са си същите щот си ми действат перфектно лег и полулег  скари и аз така ще правя  но с 2 мг гърди и  гръб мисля че малко по-бързо се възстановяват  а като ги тренирам тях 2 пъти седмицата и ръцете ще се натоварват доста така може да стане

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1