ръце проблеми

HH

05.06.07
06:44

значи искам да попитам защо клогато стегна бицепса и сгъна ръката ръката ми е доста оп голяма от на тия дето са на моя възраст и не тренират обаче като ми стои нормално без  да съм я сетгнал почти е като техните в такова положения искам по някакъв начин да ми стане попринцип голяма не само като я стегна какво да направя някакви идеи
а другия ми въпрос е защо са ми толкова различни ръцете значи лявата ми бицепса започва чак от рамото и стига до лакътя а на дясната започва от под ррамото и завършва преди лакътя по къс е.като ги напомнпам ръцете лявата изглеждап о голяма ама като не са ми напомпани дясната ми изглежда по голяма.като ги стефна лявата ми е малко по малка от дясната но ми е няква като на бабунки и изглежда по релефна освен тия гадни бабунки а дясната не чак толкова защо така

Темата беше редактирана от hhhh на 05.06.07 06:52.

05.06.07
10:26

Научи се малко да пишеш като за начало и използвай точки и запетаи :)

Трябва да качиш маса в ръцете за да изглеждат големи не само когато ги стегнеш :) А големината на ръката в отпуснато състояние зависи главно от трицепса :) Голяма ръка = голям трицепс :) Иначе на другия ти въпрос, нищо неможах да разбера, само да ти кажа, че при всички лявата е по - малка от дясната :)

05.06.07
10:28

мммм.. майче си извънземен  :) не се плаши  прави френска преса повече серии ако ся правиш 3 то ги качи на 4 серии и бъди търпелив

05.06.07
10:35

Включи за трицепс задължително бутане на щанга от лег с тесен хват за масата на трицепса :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1