04.06.07
22:49
трябва ми програмка за релеф- които има предложения да казва.спешно е нямам мазнини за махане ама искам малко да под4ертая мускулите.благодаря предварително а и ако правя кардио всеки ден 6те е ли добре ели през ден а и корем колко пати в седмицата
моят съвет е - стандартна силова тренировка и 3-4 кардио тренировки седмично.при мен отлично работи след всяка силова (4 семично) по 15 мин велоргометър
05.06.07
10:39
Един ден силова тренировка в залата, другия ден можеш да бягаш на стадиона примерно :) Ам няма специална програма за релеф, няма смисъл, просто си избираш упражненията, които е подчертан релефа в тях, не са за маса, а за форма и релеф :) Също така и ги правиш в повечер серии и повторения с по малко тежести и си готов :) Късмет!
от 4-6 дно в седмицата прави кардио + тва трябва да промениш тренировката малко ще ти дам пример
бицепс:
трен за маса: трен за релеф :
1)прав с лост 1 )прав с лост
2)от седеж с дъмбели 2)скотово
3)чуково сгъване 3) концентрично сгъване
дори да е за елеф трябва да има 1-2 упражнения със свободни тежести за да запазиш масата
увеличи повторенията 12-18 за гърди прави лег кросоувър пек дек повече упражнения на машини тва е щом немяш мазнини тогава може и без специялна диета
06.06.07
09:24
Мисля, че ако се разтърсиш из темите ще намерипш подходящата програма...
Мнението беше редактирано от Skari на 06.06.07 09:26.