Програма за лежанката

BM

06.06.07
17:36

Може ли да ми кажете някаква ефективна програма за увеличаване на силата на лежанката.  Ако може програмата да е за всеки ден от седмицата или почти. В момента свалям кила и съм загубил много сила затова искам да направя всичко възможно да стана по-силен. Благодаря предварително.

06.06.07
17:38

колко серии и с колко килограма правиш?
колко пъти седмично тренираш на лежанката?

BM

06.06.07
17:59

Ами аз съм тренирал по различни програми но обикновено е 3x5 , 5x3 или 5x5. Тренирам всеки ден и преди ми се отразяваше доста добре но сега със това отслабване ям по-малко и правя много кардио тренировки и съм отслабнал значително.  Аз и преди си бях слаб на лежанката но беше по-добре в сравнение със сега. На по-малки килограми отпреди най-редовно стигам до отказ в последното повторение и имам усещането че стоя на едно място или дори вдигам по-малко със всеки изминал ден…

06.06.07
20:04

абе човек как всеки ден бе?!преуморяваш мускула и той започва да губи от своята маса.по-добе прави за гърди една тежка тренировка всяка седмица-например лежанка,флайс,изтласкване на дъмбели и пулоувър.а да повишиш силата си от лежанката,трябва да работиш серозно и за ръце.

SK

06.06.07
20:34

казано от thebluegod на 06.06.07, 17:38:

казано от thebluegod на 06.06.07, 20:04:

абе човек как всеки ден бе?!преуморяваш мускула и той започва да губи от своята маса.по-добе прави за гърди една тежка тренировка всяка седмица-например лежанка,флайс,изтласкване на дъмбели и пулоувър.а да повишиш силата си от лежанката,трябва да работиш серозно и за ръце.

Днес се нагледах на безсмислените ти теми ... а сега и на подобните ти отговори ... не обърквай момчето !

BM

06.06.07
20:48

Трябва да ви кажа че преди тренирах гърди 1-2 пъти седмично и общо взето така беше със всяка мускулна група. Пробвах няколко програми, но не постигнах нищо сериозно. Най-добър ефект започнах да получавам от лежанка , тяга и набирания всеки ден + някой упражнения за ръце,но за съжаление сега никак не ми върви на лежанката. Тягата също не мога да правя заради болка в кръста ама това е в отделна тема..

07.06.07
15:00

казано от Skari на 06.06.07, 20:34:

казано от thebluegod на 06.06.07, 17:38:

казано от thebluegod на 06.06.07, 20:04:

Днес се нагледах на безсмислените ти теми ... а сега и на подобните ти отговори ... не обърквай момчето !

Що бе прав е човека, всеки ден лежанка и се преуморяваш и резултатите падат.

BM

08.06.07
16:21

Благодаря на всички  които отговориха ис е включиха темата но в крайна сметка ще може лид а ми предложите някаква програма за всеки или почти всеки ден защото все още се чудя какво да правя оттук нататък :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1