Техники за напреднали в бодибилдинга

07.06.07
19:39

Значи въпроса ми е някой от вас използва ли такива техники в тренировките си и ако да  кои точно и с кои упражнения, постоянно или от време на време, имам предвид дроп серии, форсирани повторения и подобни.

07.06.07
20:54

Значи аз иползвам тези техники.Най-вече супер серии,дропсерии.Форсираните рядко,тъй като тренирам сам а там си трябва помощник,частични ,негативни повторения също,пауза-почивка и трисети.Абе всичко ,само форсираните..проблем,щото няма кой да ми подава дъмбелите :)

07.06.07
21:03

Пауза-по4ивка  какво озна4ава 4е си пробвал Догкрап  програмата на Данте  или е някакъв друг термин

07.06.07
22:32

казано от МИЛЕ на 07.06.07, 20:54:

Значи аз иползвам тези техники.Най-вече супер серии,дропсерии.Форсираните рядко,тъй като тренирам сам а там си трябва помощник,частични ,негативни повторения също,пауза-почивка и трисети.Абе всичко ,само форсираните..проблем,щото няма кой да ми подава дъмбелите :)

А определени техники за определени упражнения ли правиш или как, по каква система ги вкарваш в тренировките?

08.06.07
07:57

казано от МИЛЕ на 07.06.07, 20:54:

Я дай по едно изречение описание, щом ги използваш значи знаеш к’во представляват, че на мен ми се губят някой :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1