07.06.07
19:39
Значи въпроса ми е някой от вас използва ли такива техники в тренировките си и ако да кои точно и с кои упражнения, постоянно или от време на време, имам предвид дроп серии, форсирани повторения и подобни.
Значи аз иползвам тези техники.Най-вече супер серии,дропсерии.Форсираните рядко,тъй като тренирам сам а там си трябва помощник,частични ,негативни повторения също,пауза-почивка и трисети.Абе всичко ,само форсираните..проблем,щото няма кой да ми подава дъмбелите :)
07.06.07
21:03
Пауза-по4ивка какво озна4ава 4е си пробвал Догкрап програмата на Данте или е някакъв друг термин
казано от МИЛЕ на 07.06.07, 20:54:
Значи аз иползвам тези техники.Най-вече супер серии,дропсерии.Форсираните рядко,тъй като тренирам сам а там си трябва помощник,частични ,негативни повторения също,пауза-почивка и трисети.Абе всичко ,само форсираните..проблем,щото няма кой да ми подава дъмбелите :)
А определени техники за определени упражнения ли правиш или как, по каква система ги вкарваш в тренировките?
08.06.07
07:57
казано от МИЛЕ на 07.06.07, 20:54:
Я дай по едно изречение описание, щом ги използваш значи знаеш к’во представляват, че на мен ми се губят някой :)