Програма през лятото

08.06.07
01:38

Здравейте,

Занимавам се с фитнес от 5 месеца. Мисля, че имам доста задоволителен ефект. Пих протеинови шейкове 3 седмици но след това ми свършиха парите и не можах да си позволя нови. Е сега си поръчах пак. Ще мога да ги пия до 12 Юли. След това ще се прибера в България до 26 Август.

Опитвам се да натрупам мускулна маса. Програмата която ползвам е следната:

1. Гърди, бицепс/трицепс (въртя ги 1 седмица 1ното друга седмица другото)
2. Почивка
3. Гръб бицепс/трицепс (нетренираната група от понеделник)
4. Почивка
5. Рамо, Крака, Корем

Въпросът ми е следният: Да продължавам ли със същата програма като се прибера в България? Малко или много режима ми ще се промени драстично, а и колкото и да е неприятно за тялото ми ще си попийвам редовно.

Е, при промяна на режима и увеличение на алкохола (не драстично) тази програма адекватна ли е?

Малко инфо за мен:
На 18 години съм , 180 сантиметра, 80 килограма.

ПП Моля да ме критикувате ако някъде не сте съгласни с мен и също така да ме извините за недостатъчните познания в тази област

08.06.07
10:19

не се плаши тренирай си пак така само че не върти трицепса и бицепса бицепс при гръб и трицепс при гърди щом имаш 5 месеца стаж нема да е проблем , Относно пиенето пии си бе малко калории в повече нема да ти спрат растежа

08.06.07
10:36

казано от FantarE на 08.06.07, 10:19:

не се плаши тренирай си пак така само че не върти трицепса и бицепса бицепс при гръб и трицепс при гърди щом имаш 5 месеца стаж нема да е проблем , Относно пиенето пии си бе малко калории в повече нема да ти спрат растежа

Мерси за отговора.

Мнението беше редактирано от rado_london на 08.06.07 10:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1