Бягане (кардио) Кога?

06.06.07
19:08

Изчетох какво ли не... из bodybuilding.com, тука к’вото имаше... И се чудя сега кога да бягам дали сутрин дали вечер... В смисъл такъв, че ако бягам вечер точно когато ми е тренировката ще мога да пия доза протеин след бягането... а ако е сутринта немога, понеже сутринта пия на гладно една доза и немога да подредя после менюто.... Кажете какво мислите :)

Доводът с неспособността да си подредиш храненето през деня не върви, не си питал, не си го подредил с комюнитито. Вечер да тичам, не бих се опитал, но аз не бих се опитал да тичам когато и да било. Като цяло кардио тренировката вечер би била добре в комбинация със същинската тренировка. Нищо обаче не може да замени аеробната дейност на гладно сутрин. Мъдрите хора казват, че е шампион по ефективност.

Едит: извинявай, питал си за храненето вече, но в друга тема, която видях след тази.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 06.06.07 19:40.

07.06.07
10:44

Значи ще се бяга рано сутрин :) Но как да го направя така, че след това да си пия хем протеина и да си ям ядките с млякото... Много ми се вижда наведнъж, а ако чакам 2-3 часа ще стане обед за друго ястие?

07.06.07
12:21

Хаха :
1. нещо си объркал раздела
2. кардиото сутрин е много по-добре отколкото вечер.Писали сме мого по въпроса.Имам някъде назад в темата със снимките 2 снимки за период от  20-25дни, точно когато почнах да го правя сутрин и разликата беше огромна.
3. Запомни тази схемичка:
ставане -> поне 30мин да се “събуди” организма -> кардио на гладно -> протеинов шейк -> 45-60мин след него белтъчно хранене -> 2 часа след него въглехидрати с нисък Гликемичен Индекс (ГИ).- овес ;)

07.06.07
15:08

Значи утре ставам към 8:00, отивам да бягам от 8:30 до 9:00, след т’ва протеинов шейк, а това белтъчно хранене какво да е? За овеса разбрах :)

Ако може някой мод да ми премести темата!!! Извинявам се за обърквацията ама по някой път се случва :) Мерси предварително :)

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 07.06.07 15:30.

07.06.07
19:20

като тичаш сутрин на гладно много по-бързо почваш да разграждаш мазнините а още по-бързо ако си пил 2 чаши кафе  след като си ял мазнините почваш да ги разграждаш чак след 25 минути бягане

08.06.07
07:29

Т’ва белтъчното хранене -> к’во да е как да го направа? 2-3 белтъка да изпия?

08.06.07
09:41

за закуска към 11 часа можа да изядеш 100 гр. соя да изпиеш 1 литър мляко да хапнеш месо да изядеш 3-4 белтъка

08.06.07
09:50

Яйцата сурови ли да им изпия белтъците или да ги сваря и тогава да хапна белтъка? Последен въпрос :)

Малко офтопик се получи, но последно да получа отг. и всичко ще е ток :)

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 08.06.07 09:50.

08.06.07
10:21

както ти е кеф само не пържени  ако можеш да ги пиеш си ги пий аз щех да повърна последния път  за тва ги ям варени нема разлика

08.06.07
10:25

НЕ КОНСУМИРАЙ СУРОВИ ЯЙЦА/БЕЛТЪЦИ/ЖЪЛТЪЦИ !!!!!!!!!

08.06.07
10:40

Мерси, бате :) Значи варим 3-4 яйца и изяждаме белтъците и ги ядем 45-60 след протеиновия шеик :) emzo добавил съм те в icq, дай пълномощно ако може :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1