08.06.07
16:51
тренирам си по стандартна програма:1-гърди-бицепс 2-почивка 3-гръб-трицепс 4-почивка 5-крака-рамо-трапец 6,7-почивка
на 15 год съм 80 кг от 3 месеца ходя на фитнес
гърди-лег|полулег|обратен наклон (с щанга)|-chest press/същото самоче надолу(нз как се казва) |флайс
бицепс-сгъване от стоеш | скотово| концентрично
гръб-чукове(надхват)| скрипец-хоризонтален | зад врат/ пред гърди| гребане на машина
трицепс-изтласкване от лег с тесен хват| разгъване на скрипец| и френско(на лежанка)
крака-клекове(на смит машина)| рагъване| сгъване| и за прасец(на лег преса)
рамо-раменни преси с щанга| разтваряне в страни с дъмбели | разтваряне назад за задно рамо на машина
трапец-само повдигане на раменете с щанга
искам да питам дали са ми правилно подбрани упражненията и ако може някакви корекции
Темата беше редактирана от laina на 08.06.07 16:58.
08.06.07
16:54
Идеален си :) Поне аз нямам забележки...
08.06.07
20:37
Добре са.
казано от laina на 08.06.07, 16:51:
тренирам си по стандартна програма:1-гърди-бицепс 2-почивка 3-гръб-трицепс 4-почивка 5-крака-рамо-трапец 6,7-почивка
на 15 год съм 80 кг от 3 месеца ходя на фитнесгърди-лег|полулег|обратен наклон (с щанга)|-chest press/същото самоче надолу(нз как се казва) |флайс
бицепс-сгъване от стоеш | скотово| концентрично
гръб-чукове(надхват)| скрипец-хоризонтален | зад врат/ пред гърди| гребане на машина
трицепс-изтласкване от лег с тесен хват| разгъване на скрипец| и френско(на лежанка)
крака-клекове(на смит машина)| рагъване| сгъване| и за прасец(на лег преса)
рамо-раменни преси с щанга| разтваряне в страни с дъмбели | разтваряне назад за задно рамо на машина
трапец-само повдигане на раменете с щанга
искам да питам дали са ми правилно подбрани упражненията и ако може някакви корекции
За гърдите можеш да махнеш флайса достатъчно ги удряш с трите лежанки, бицепса махни концентричното то не е за маса и сложи сгъване от седеж на наклонена облегалка с дъмбели, гръб - пробвай набирания ако можеш прави ги тях вместо скрипеца ако не можеш прави само пред гърди не зад врат и включи мъртва тяга, крака можеш да махнеш сгъване/разгъване и да правиш лег преси и напади с дъмбели, рамене включи по още едно упражнение за всяка част на рамото, трапеца е добре може да правиш варианти повдигане отпред отстрани с дъмбели зад гръб удрят различни части на трапеца.Иначе като цяло ти е добре програмата.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 09.06.07 00:07.