Малко помощ за едно добро начало

MO

09.06.07
18:30

Здравейте на всички!
Търся малко помощ,  знам че тук мога да я намеря,защото има много професионалисти :) !
След няколко дена ще направя 1 месец откакто ходя на фитнес. Досега,тренирах 3 пъти в седмицата всеки ден за всяка мускулна група, и след като имна 1 месец вече ще правя 4 тренировки в седмицата , но се нуждая от програма. Трябва само някой да ми каже подходящи мускулни групи за 3 дни в седмицата, упражненията аз ще си ги измисля :)
Тежа около 70кг и сам висок 1.82

Темата беше редактирана от Mothefucker на 09.06.07 18:48.

10.06.07
08:29

Потърси тука в сайта има програми за начинаещи.Ако вече не ти е ясно нещо по тях тогава питай.И защо след като си тренирал един месец по тридневен сплит реши,че е време да минеш на четиридневен.Ти до една година все си начинаещ в общи линии.

MO

10.06.07
08:49

Еми,защото лятото имам повече време и си мисля че ако тренирам 4 пъти в седмицата, ще заякна по-бързо.

Направо ти давам за 4 дни!
1-Гърди+бицепс
2-Крака
3-Почивка или кардио
4-Рамене
5-Гръб+трицепс
6-Почивка или кардио
7-Почивка

За мен тези 3 дневните са тъпи програми от гледна точка на тва че краката трябва да се съчетават с друга група.Просто краката са най-тежката група и трябва да се тренират отделно.Аз съм 100% сигурен че когато някой трави и друга група след тях не я тренира  максимално тежко от колкото ако беше отделно от тях.

10.06.07
10:55

Програмите  дето  са  ти дали са  добри ама  по добре  не си подбираи само  упражненията  а  виж в саита !! ДАдени  са мноо  добре как  се  правят и как да ги сачетаваш !! винаги е по добре да  питаш ако не  сигурен вмесо  да  праиш работи  на своя глава!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1