Кардио с въже и диетата

08.06.07
20:26

Искам да ви питам и аз за темата която е мания на всички покрай лятото...
Та интересно ми е удобно л ие да си прая кардиото на въженце?така да поскачам едно 10-15 минути ще има ли ефект както 10-15 минути колело след тренировка?
А за диетата ми е интересно до кога горе-долу тряя да се яде...какво не трябва да ям знам,но до кога...едни ми казват след 16 никакви въгихидрати-само месо и салата,други ми викат последното ти ядене тря да е в 18 часът o_O и малк осе пообърках :) Иначе от 3-4 седмици съм доста внимателен-не пия газирано,не ям сладко(то не ми и тряя де),не се наливам много с алкохол,и внимавам с въглихидратите :D нещо да изпускам.. ?

10.06.07
15:46

Смяташ ли, че можеш да издържиш 15мин. да скачаш без прекъсване?
Това се равнява на близо 3км крос (което всъщност не е кой знае колко де)

11.06.07
22:33

Да не са 15 но 10 защо не...а  не отговори на въпроса  ?

11.06.07
22:59

За въглехидратите е горе долу вярно :) Има различни разбирания ама горе долу след 4-5-6 часа не е хубаво да се хапват въглехидрати :) Иначе последното ти ядене зависи оттова в колко лягаш по принцип, понеже неможе да лягаш в 12, пък да се нахраниш в 7-8 ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1