10.06.07
07:52
Я всеки да си каже къв тип походка ползва ... То това е доколко генетично , доколко умишлено , но в моя град има доста такива дето вървят като Цар Освободител по центъра :) Кво мислите - фитнеса отразява ли ви се на походката :P
10.06.07
10:38
Вероятно да. Ама как така “каква походха ползваш?” ? Нещо не хващам смисъла. Ходиш така както знаеш и това е :D
Ами примерно доказано е , че ако един мъж харесва дадена жена,при разговор с нея, той изпълва гърдите си с въздух :) Всеки знае какво имам в предвид (впредвид?) :) Иначе за походката е аналогично .... бързаш за някъде , изгърбен и отнесен в мислите си , но нещещ ли на другия тротоар пет мацока с потенциал да те загледат ... Кво прайш? Забавяш крачка , изправяш се , стягаш цици-мици , гръб-мръб.Нещо такова :) Пък отделно ,че има мн робокопи ,сложили таралежи под мишниците :)
Според мен фитнеса играе роля в походката :) След известен период от време, в който си тренирал и си напомпал мускулите започваш да ходиш по друг начин.Вече си се така да се каже “разширил” - мускулите ти са пораснали.А отделен е въпроса, че и момчета със стаж по 1-2 седмици започват да се перчат :-)
10.06.07
12:42
Големите крака и масивен гръб променят походката.
10.06.07
17:55
Това бих го нарекъл поведение. Иначе походката е следствие на изменената структура на гърба най вече след като тренираш известно време.
хах сега се сетих за един от залата дето ходя тя е в Бургас,значи тежи кам 50кг обаче кав е наперен рацете разперени се едно е грабнал две дини под мишниците раката ми е по корава от неговата представете си,подсмарча тип селски овчар готов да се изплюе,ама тва подсмарчане долколкото разбрах било част от сериала АЗ САМ КОРАВ И МИ СЕ ПаЗЕТЕ ОТ ПОГЛЕДА,и един пат нещо ме изгледа злобарската и подигравателно кво прая аз в залата и следваше момента напраих 13 кофички по 4 серии и така запня че освен че си глатна езика ами и си забрави похотката Гардероб !!!
казано от Icito на 10.06.07, 11:12:
Ами примерно доказано е , че ако един мъж харесва дадена жена,при разговор с нея, той изпълва гърдите си с въздух :) Всеки знае какво имам в предвид (впредвид?) :) Иначе за походката е аналогично .... бързаш за някъде , изгърбен и отнесен в мислите си , но нещещ ли на другия тротоар пет мацока с потенциал да те загледат ... Кво прайш? Забавяш крачка , изправяш се , стягаш цици-мици , гръб-мръб.Нещо такова :) Пък отделно ,че има мн робокопи ,сложили таралежи под мишниците :)
Хаха..и разперваш перата по задника си...пауните пасти да ядат. Не съм много сигурен, че при вида на ‘женска’ и подобно поведение, ответната реакция няма да е по-скоро негативна. Ще го пробвам някой път. ;-)
Не съм много сигурен, че това точно е схемата, по която реагират всички мъже. Невербалната комуникация си е цяла наука. Колкото и да е интересна, има някои неща, които са силно подвластни на съзнанието ни. %-P
Специално за походката - първо, че е до свикване, второ че е до структура, темперамент, гъвкавост и в никакъв случай на последно място - моменто психическо състояние и поведенчески модел.
Май нас ни интересува последното споменато.
Аз лично, гледам да ходя изправен.... мама така ми е казвала :lol:
Стегнат гръб - да, но само колкото да ми подсигури изправена стойка, че иначе ако ще съм като глътнал греда. :lol:
Казвали са ми, че походката ми е много енергична. Всъщност, когато е голяма жега, гледам да се движа в енергоспестителен режим. :coolgrin: То всичко според ситуацията де. :)
Разперени встрани ръце, размахвайки ги, все едно имам таралежи под мишниците - това определено го избягвам.
Всъщност, досега съм виждал само един човек, който се движеше с разперени ръце, който да е имал физеологическа причина за това. Ако не се лъжа, това беше Хр. Христов. Всички други по-скоро са прекалявали със сценичното поведение. :coolsmile:
Е, все пак, не са много културистите, които съм виждал на живо.(само 2ма)
Особено странни са ми разни мъжаги, които са едно джезве кокали и зъби с малко тапицерия, дето само си причиняват гръбначни изкривявания.
Хей, нека да разширим малко темата, а?
Ай ся кажете, освен походката, как танцувате с толкова много мускули? :coolgrin:
Лелееее, колко изписах...упs! :red:
Мнението беше редактирано от 6th на 10.06.07 18:25.
Бавно... а напоследък и куцайки :). Нещо зачестих тичането и съм нон стоп с болки в мускулите на краката.
Хаха :) Фитнесът не пречи да се връткам като кючеклийка :)) Иначе като ида в дискотеката гледам селките битки как танцуват- изнасяш лявата ръка напред със стегнат бицепс и си го гледаш естествено , след туй дясната аналогично и ги вреш в на мацките очите и циците . Хормони кво да прайш-те сигурно ти се кефят , щот си ” бед гай ” пък кака Галена по FHM каза ,че жените по такива си падат.