Какво ще кажете за тази програма?

12.06.07
15:35

1.Гърди,корем
2.Бицепс
3.Трицепс,корем
4.Почивка
5.Гръб,рамо
6.Крака
7.Пчивка
Като за Бицепс тренирам 3х8 сгъване с прав лост 3х8 разноросочно с дъмбели 3х8 скотово и 3х10,12 с дъмбели с лека тежест нещо подобно и за трицепса.По този начин правя упажненията с по гиляма тежест и се изпълняват доста чсто от обикновенно и след трен. доста се напомпват и на другия ден имам яка мусколана трска.

Какво бихте променили в нея???

12.06.07
18:17

Сложи ги в 3 дни а корема го прави с една серия до отказ накрая на всяка тренировка.

12.06.07
18:33

Как така в 3 дни???

12.06.07
18:45

прави бицепс и трицепс в един ден.Можеш да размениш гърба/рамото с краката, за да ти починат хубаво ръцете за гърба.Това е моят съвет

12.06.07
19:28

Не  знам що  някои  хора  сачетават бицепса  и трицепса  заедно  !! Мнооо ли е  оферта??? Аз  правя  гардите с  бицепса  а  трицепса с  гарба  !!Мислите ли че ще има  по голяма  ефект ако  праа  бицепса с трицепса?? Ако е така защо???

12.06.07
19:39

az ръцете ги права в 1 ден щот jorku каза в една тема че така ще дръпнат  но трицепса нещо не го правя както трябва  не усещам как се напомпва  правя от лег с тесен хват  френско от лежанка и третото се го сменям но нищо не ми действа както първите 2

12.06.07
19:47

Тази комбинация се използва по-принцип от напреднали трениращи в четири или пет дневни сплитове.
Те тренират тежко и интензивно и програмата си я правят с цел големите мускулни групи да се тренират отделно, за да не се изморява организма. Бицепса и трицепса са малки мукули, намират се близко един до друг и затова ... Има и много напреднали които ги тренират отделно, но те тренират шест и дори седем пъти седмично или правят по две тренировки на ден. Всичко е много относително, зависи човек как се чувства добре. Важното е да може да се въстановява организма и да се развиват мускулите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1