12.06.07
15:36
Здравейте. Аз съм момиче 163 см, 54 кг и искам да сваля към 5 кг. Ето едно примерно НВД, което си изготвих:
8:00 - овесени ядки към 100 гр с половин кофичка кисело мляко 2% и половин лимон с вода.
11:30 - банан ако съм огладняла
14:00 - пилешко или риба със салата - 1 домат и половин краставица и понякога си добавям под 100 гр царевица.
16:30 - 1 яйце
19:30 - пилешко или риба със салата(може зелена) и малко сирене може и половин кофичка кисело мляко.
За целия ден пия около 1 литър вода. 5 пъти в седмицата тичам към половин час, а след това вкъщи си правя коремни преси, разтягания и малко натоварване на ръцете, а останалите два дена пропускам тичането и си правя само натоварванията и разтягането. Дали мога от време на време да заменям яденето в 14:00 с малко леща или боб. Веднъж в седмицата си ям каквото си искам, но пак не прекалявам.
Чакам критики дали става режима ми. Благодаря!
Аз мисля че трябва да добавиш още яица(белтъци) това единствено яйце най много да засили апетита ти още повече , последното ти ядене е добро макар че можеш да ядеш извара 1 час преди лягане , между 8 и 14 часа трява да сложеш още нешто яйца,извара или нешто с протеиново съдаржание, след тренировка поемай малко по бързи въглехидрати не съм сигорен но маи лещата и варените картофи за добре( аз лично след тренировка в повечето случеи ям варен ориз с пилешко). Мисля че можеш да вмъкнеш още 1 ядене пак нещо леко с протеиново съдаржание. Сметни си калории и хранителните в-ва и да видим какво още ще мога да допълня.
П.п. Това е моето мнение но нямам голям опит с НВД (а с ВВД ) затова ако имам грешко някои да ме поправя и мен
Давайте да помагаме на момичето :)