НВД - става ли?

DO

12.06.07
15:36

Здравейте. Аз съм момиче 163 см, 54 кг и искам да сваля към 5 кг. Ето едно примерно НВД, което си изготвих:

8:00 - овесени ядки към 100 гр с половин кофичка кисело мляко 2% и половин лимон с вода.
11:30 - банан ако съм огладняла
14:00 - пилешко или риба със салата - 1 домат и половин краставица и понякога си добавям под 100 гр царевица.
16:30 - 1 яйце
19:30 - пилешко или риба със салата(може зелена) и малко сирене може и половин кофичка кисело мляко.

За целия ден пия около 1 литър вода. 5 пъти в седмицата тичам към половин час, а след това вкъщи си правя коремни преси, разтягания и малко натоварване на ръцете, а останалите два дена пропускам тичането и си правя само натоварванията и разтягането. Дали мога от време на време да заменям яденето в 14:00 с малко леща или боб. Веднъж в седмицата си ям каквото си искам, но пак не прекалявам.
Чакам критики дали става режима ми. Благодаря!

12.06.07
20:21

Аз мисля че трябва да добавиш още яица(белтъци) това единствено яйце най много да засили апетита ти още повече , последното ти ядене е добро макар че можеш да ядеш извара 1 час преди лягане  ,  между 8 и 14 часа трява да сложеш още нешто яйца,извара или нешто с протеиново съдаржание, след тренировка поемай малко по бързи въглехидрати не съм сигорен но маи лещата и варените картофи за добре( аз лично след тренировка в повечето случеи ям варен ориз с пилешко). Мисля че можеш да вмъкнеш още 1 ядене пак нещо леко с протеиново съдаржание. Сметни си калории и хранителните в-ва и да видим какво още ще мога да допълня.

П.п. Това е моето мнение  но нямам голям опит с НВД (а с  ВВД ) затова ако имам грешко някои да ме поправя и мен
Давайте да помагаме на момичето :)

12.06.07
20:26

Много пунктуална си с броя на доматите и краставиците. Те няма да ти навредят и в повече количества. Освен витамини и минерали ти доставят баластни вещества.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1