По колко време на ден седите пред Компютърът

SK

11.12.04
01:35

Интерестно ми е по колко време хората седят пред компютрите.Според вас те довеждат ли до застоял начин на живот?Моля всеки да напише по колко време седи пред пц-то.

Аз лично седя около 2-3 часа,но в почивните дни седя по повече.

11.12.04
04:05

Аз лично минимум 8h -> това ми е работата..

Бих могъл да се изразя и така:

for (i=0;i<8;i++)
{
do_some_job(i);
}

int do_some_job(int i)
{ if(i == LUNCH_TIME)
{
go_to_lunch();
}
  else
  {
try_to_do_somthing_useful();
}
}

И т.н.. предполагам схванахте основната мисъл  8)

11.12.04
13:56

12+ :) Горе долу толкова ;)

12.12.04
00:49

Ми така като гледам май повечето стоите пред ПЦ повече от нужното. Ако искате да станете дебели като мене, продължавайте смело.

12.12.04
01:21

То аз от стоене пред PC-то по 8-12 часа бях 56кг  8)
Да ти кажа то проблема не е в стоенето пред PC-то а в това дали спортуваш достатъчно.. при мен това не е проблем  8)

Според мен пък проблема е в яденето :D

12.12.04
05:18

Не е проблем защото сте по-млади. Аз съм на 33 и организма май не е вече същия. Навремето какви количества храна съм изяждал ... сега ме е страх да си помисля.

12.12.04
15:29

[quote author=“perlsite”]То аз от стоене пред PC-то по 8-12 часа бях 56кг  8)
Да ти кажа то проблема не е в стоенето пред PC-то а в това дали спортуваш достатъчно.. при мен това не е проблем  8)

аз даже немам комп. в момента ви пиша от един приятел и всеки пат е така.много сам досаден :lol:  :lol: седя помалко от час пред компа,сигурно за това съм 81кг на 17 год. без 1 месец :lol: (не го приемайте като хвалба)

12.12.04
15:42

Абе, не стоя много пред компютъра, но съм 92 кг., така че нямат никакво значение часовете, а както каза Perlsite това дали спортуваш!

12.12.04
19:54

Мдам, ако спортуваш достатъчно може да си стоиш 10 часа пред PC-то и да не ти се отрази лошо на физиката.
diksi: Еми почвай да тренираш, може и да си оправиш физиката..

SK

12.12.04
23:08

[quote author=“perlsite”]Мдам, ако спортуваш достатъчно може да си стоиш 10 часа пред PC-то и да не ти се отрази лошо на физиката.
diksi: Еми почвай да тренираш, може и да си оправиш физиката..

Един въпрос-Ако седиш 10 и повече часове кога ще  ходиш на фитнес?

12.12.04
23:15

Да, това са типичните оправдания.. “Аз нямам време, по цял ден съм на работа”.. или “Мислех да отида на фитнес/друг спорт, но в последния момент ми изникна нещо важно”.. и т.н. и т.н. но за “кафе”, за дискотеки, за 5 минути (за всяка от 20-те цигари днес) има време!
Който има желание намира време :!:

13.12.04
13:21

Отговорих 3-5 часа. Така е в момента от Понеделник до Петък. Нямам много работа и седя пред компа (пред ББ Тийм форума :D ). Иначе и не поглеждам много-много компютрите. Но от друга страна, седенето пред ПС-то има и своите положителни страни. Не мога да отрека, че посредством интернет се добрах до доста ценно инфо за нашия спорт. (с интернет се “запознах” преди 2 години и нещо). Дотогава го карах на препрочитане на книги и списания, сега не мога да смогна да изчета всичко. Така открих и този форум. Всъщност без компютрите, сега нямаше да си пишем в тая тема :lol: . Напредъкът на технологийте е добре да се използва, но разумно. Това е! Поздрави! :)

14.12.04
11:15

[quote author=“perlsite”]Да, това са типичните оправдания.. “Аз нямам време, по цял ден съм на работа”.. или “Мислех да отида на фитнес/друг спорт, но в последния момент ми изникна нещо важно”.. и т.н. и т.н. но за “кафе”, за дискотеки, за 5 минути (за всяка от 20-те цигари днес) има време!
Който има желание намира време :!:

Време има, личен живот няма  :lol:
П.С. Абе пърл теб като ти гледам цикъла отгоре само на един обяд седиш цял ден :wink:

14.12.04
19:11

Тюх.. аз се чудих, защо толкова бавно качвам  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1