11.12.04
01:35
Интерестно ми е по колко време хората седят пред компютрите.Според вас те довеждат ли до застоял начин на живот?Моля всеки да напише по колко време седи пред пц-то.
Аз лично седя около 2-3 часа,но в почивните дни седя по повече.
Аз лично минимум 8h -> това ми е работата..
Бих могъл да се изразя и така:
for (i=0;i<8;i++)
{
do_some_job(i);
}
int do_some_job(int i)
{
if(i == LUNCH_TIME)
{
go_to_lunch();
}
else
{
try_to_do_somthing_useful();
}
}
И т.н.. предполагам схванахте основната мисъл 8)
Ми така като гледам май повечето стоите пред ПЦ повече от нужното. Ако искате да станете дебели като мене, продължавайте смело.
То аз от стоене пред PC-то по 8-12 часа бях 56кг 8)
Да ти кажа то проблема не е в стоенето пред PC-то а в това дали спортуваш достатъчно.. при мен това не е проблем 8)
12.12.04
01:31
Според мен пък проблема е в яденето :D
Не е проблем защото сте по-млади. Аз съм на 33 и организма май не е вече същия. Навремето какви количества храна съм изяждал ... сега ме е страх да си помисля.
[quote author=“perlsite”]То аз от стоене пред PC-то по 8-12 часа бях 56кг 8)
Да ти кажа то проблема не е в стоенето пред PC-то а в това дали спортуваш достатъчно.. при мен това не е проблем 8)
аз даже немам комп. в момента ви пиша от един приятел и всеки пат е така.много сам досаден :lol: :lol: седя помалко от час пред компа,сигурно за това съм 81кг на 17 год. без 1 месец :lol: (не го приемайте като хвалба)
Абе, не стоя много пред компютъра, но съм 92 кг., така че нямат никакво значение часовете, а както каза Perlsite това дали спортуваш!
Мдам, ако спортуваш достатъчно може да си стоиш 10 часа пред PC-то и да не ти се отрази лошо на физиката.
diksi: Еми почвай да тренираш, може и да си оправиш физиката..
12.12.04
23:08
[quote author=“perlsite”]Мдам, ако спортуваш достатъчно може да си стоиш 10 часа пред PC-то и да не ти се отрази лошо на физиката.
diksi: Еми почвай да тренираш, може и да си оправиш физиката..
Един въпрос-Ако седиш 10 и повече часове кога ще ходиш на фитнес?
Да, това са типичните оправдания.. “Аз нямам време, по цял ден съм на работа”.. или “Мислех да отида на фитнес/друг спорт, но в последния момент ми изникна нещо важно”.. и т.н. и т.н. но за “кафе”, за дискотеки, за 5 минути (за всяка от 20-те цигари днес) има време!
Който има желание намира време :!:
Отговорих 3-5 часа. Така е в момента от Понеделник до Петък. Нямам много работа и седя пред компа (пред ББ Тийм форума :D ). Иначе и не поглеждам много-много компютрите. Но от друга страна, седенето пред ПС-то има и своите положителни страни. Не мога да отрека, че посредством интернет се добрах до доста ценно инфо за нашия спорт. (с интернет се “запознах” преди 2 години и нещо). Дотогава го карах на препрочитане на книги и списания, сега не мога да смогна да изчета всичко. Така открих и този форум. Всъщност без компютрите, сега нямаше да си пишем в тая тема :lol: . Напредъкът на технологийте е добре да се използва, но разумно. Това е! Поздрави! :)
[quote author=“perlsite”]Да, това са типичните оправдания.. “Аз нямам време, по цял ден съм на работа”.. или “Мислех да отида на фитнес/друг спорт, но в последния момент ми изникна нещо важно”.. и т.н. и т.н. но за “кафе”, за дискотеки, за 5 минути (за всяка от 20-те цигари днес) има време!
Който има желание намира време :!:
Време има, личен живот няма :lol:
П.С. Абе пърл теб като ти гледам цикъла отгоре само на един обяд седиш цял ден :wink: