18.06.07
20:32
Начи вчера вкарах 4то упрайннение за гарди !! Неска се чуваствам добре изпитвам лека бола когато си разделичавам гардите !! Не се чувствам претренирал!!Сички викат че 4 упрайнения са мноо за гарди ама аз мисля че за мене ще е супер!!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:33.
18.06.07
21:55
Що за въпрос е това? Зависи как се възстановяваш, от колко време тренираш, как тренираш. За мен лично са много 4, но за теб може да е перфектно. А дали си претренирал, трудно ще разбереш от една тренировка.
4 упражнения са си супер!! Аз отдавна тренирам гърди с 4 упражнения по 3 серии и се чувствам добре и ръстеж има задоволителен. Само че последното упражнение е по-леко - флайс/пек-дек/портален скрипец/пул овър
19.06.07
04:24
Никое упрайнение нетрябва да ти е леко.Ако изпулняваш флайс правилно трябва да чувстваш разтягането.Много пъти съм виждал как хора правят флайс с много кила без да разстягат максимално,а без разстягане не работи.По леки са ти килата ама изпълнението нетрябва да е леко!Иначе и аз правя по-4 упражнения.Кви са тия 3 са много блабла.Тва да не ти е бицепс!Всичко е във възстановяването.
Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 19.06.07 04:28.
казано от vampire666heart на 19.06.07, 04:24:
Никое упрайнение нетрябва да ти е леко.Ако изпулняваш флайс правилно трябва да чувстваш разтягането.Много пъти съм виждал как хора правят флайс с много кила без да разстягат максимално,а без разстягане не работи.По леки са ти килата ама изпълнението нетрябва да е леко!Иначе и аз правя по-4 упражнения.Кви са тия 3 са много блабла.Тва да не ти е бицепс!Всичко е във възстановяването.
ех тая криворазбрана цивилизация!!! под леко имам предвид, че е изолиращо упражнение и не се работи с големи тежести. А що се отнася до изпълнението - усещам си го перфектно как удря в гърдите, така че не нужно чак такова доглеждане за разтяганетп на мускула, важно е да помпи!
19.06.07
06:33
Мене последното ми е кофи да ги права с тежест или без за да не пренатоваря гардите ??
казано от ivo_the_monster на 19.06.07, 06:33:
Мене последното ми е кофи да ги права с тежест или без за да не пренатоваря гардите ??
Е как да ти кажем... Ако можеш с тежести давай. Все пак е индивидуално, според възможностите на всеки.
19.06.07
09:00
принципно без тежест мога да праа над 20 затва си слагам 9 кила понякога
19.06.07
15:52
казано от dobata на 19.06.07, 04:45:
казано от vampire666heart на 19.06.07, 04:24:
ех тая криворазбрана цивилизация!!! под леко имам предвид, че е изолиращо упражнение и не се работи с големи тежести. А що се отнася до изпълнението - усещам си го перфектно как удря в гърдите, така че не нужно чак такова доглеждане за разтяганетп на мускула, важно е да помпи!
Където и да прочетеш за флайс пише,че задължително се разстяга мускула.Това си е правило за това упражнение и не само помпането е важно защото ти можеш да се напомпаш и с 50 послеователни повторения ама това няма да е качествено помпане.Затова трябва да се обръща много голямо внимание на правилното изпълнение.Аз лично препоръчвам на всеки който не е сигурен как се прави нещо веднага да прочете и да не тръгва на своя глава дори и да има 5 години стаж.Човек се учи докато е жив!