въртолет и гребане с щанга?!

VI

28.04.07
15:00

нормално ли е да се натоварва предмишницата и за да не отварям нова тема ще питам за предмишница-едната ми е разл от др. като стегна дясната ръка от вътрещната страна на предмишницата към лакътя има някаква издатина(мускол предполагам :D ) и от външната страна към лакътя пак нещо такова което мисля че си е нормално.. и на др е същото само че от вътрешната стр едва се подава предполагаемия мускол...кяк дя ге дакярям да са еднакви

Ако от скоро правиш е нормално. Но трябва да усвоиш техниката бързо.
С упражнения за предмишница ще уднаеквиш двете.

VI

28.04.07
22:48

от скоро правя а какви са упр за предмишница и да правя ли само за изостаналата ръка или и за 2-те

За 2те разбира се. Повдигане на щанга с обратен хват.

KL

29.04.07
10:55

казано от Jorku на 29.04.07, 00:11:

За 2те разбира се. Повдигане на щанга с обратен хват.

Аз са предмишница правя първо с подхват, после с надхват и добре действа. Ама имам предвит вдигане само с китката, не с лакти.

20.06.07
12:00

Според  вас  предмишницата  трябва ли да се  тренира отделно или не  !! знам че се натоварва при висчки упрайнения  дето има  стискане !!! необходимо ли  да  праа  нещо за нея ?? досега не сам праил  и ми е  пропорционална  !!

20.06.07
12:33

казано от ivo_the_monster на 20.06.07, 12:00:

Според  вас  предмишницата  трябва ли да се  тренира отделно или не  !! знам че се натоварва при висчки упрайнения  дето има  стискане !!! необходимо ли  да  праа  нещо за нея ?? досега не сам праил  и ми е  пропорционална  !!

Тя може и да се натоварва малко при други упражнения но за оптимално развитие си иска специфична тренировка.

20.06.07
12:45

казано от ivo_the_monster на 20.06.07, 12:00:

Щом ти е пропорционална може и да не я правиш. :)

20.06.07
12:57

Щото искам да  рацепа  тия от моя квартал на канацка  и  знам че предмишницата  трябва да е  силна  !!

20.06.07
19:10

Според мен си зависи от това как се чувстваш - аз усещам огромно натоварване в предмишницата и обикновено все едно всяка тренировка съм и отделил специално внимание. Има два извода - единият е че натоварвам достатъчно и няма нужда да я тренирам, другият - че трябва да й обърна специално внимание, за да заякне по-бързо. Въпрос на философия. Аз за сега карам с първия и мисля, че се получава добре, а и нямам сила да я тренирам допълнително при все, че е изморена на края на тренировката и едвам се възстановява до другата. Ако някой има друго мнение по въпроса?

20.06.07
22:20

казано от ivo_the_monster на 20.06.07, 12:57:

Щото искам да  рацепа  тия от моя квартал на канацка  и  знам че предмишницата  трябва да е  силна  !!

+ рамо + брахиорадиалис!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.06.07 22:20.

21.06.07
14:04

“брахиорадиалис”  тоя  мускол каде  е?? как се  тренира  ??

21.06.07
18:33

Тренира се с бицепса и се натоварва особено добре при чуково сгъване.

21.06.07
19:23

при чуково и при скотово

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1