19.06.07
21:39
Кик бека важно упражнение ли е за трицепса или може да се мине без него?
Добро оформящо упражнение е.Може да се мине и без него като го замениш с друго такова.
20.06.07
08:00
Dan4o1000 зависи за какво тренираш - маса, релеф? Ако целта ти е да качиш маса в трицепсите - определено го подминаваш :)
Прекрасно упражнение! Няма значение за какво тренираш (маса/релеф), винаги можеш да си го сложиш в програмата!
Прогреса който може да правиш с кик - бека е много бавен, не го харесвам това упражнение спокойно може да се мине и без него.
казано от Alkorin на 20.06.07, 11:50:
Прогреса който може да правиш с кик - бека е много бавен, не го харесвам това упражнение спокойно може да се мине и без него.
Ти с кое упражнение правиш “светкавичен” прогрес много съм любопитен?
казано от MOHCTAPA на 20.06.07, 12:01:
Изтласкване от лег с тесен хват, не е светкавичен но е стабилен.
казано от Alkorin на 20.06.07, 12:29:
Е, много ясно, то и френското е стабилно...ама не е вярно че кик-бек-а бил “бавен”. Какво изобщо значи “бавен”?! Тренировката е комплекс от упражнения и той е само 1 част от нея... Най-голямо напомпване аз усещам именно след кик-бек-а, който ми е трето упражнение за трицепс (след фреснкото и тесния хват).
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.06.07 14:47.
20.06.07
15:54
Според мен кик - бека е страхотно упражнение. Правя го от скоро като последно упрежнение и много добре го усещам.
казано от MOHCTAPA на 20.06.07, 14:46:
казано от Alkorin на 20.06.07, 12:29:
Е, много ясно, то и френското е стабилно...ама не е вярно че кик-бек-а бил “бавен”. Какво изобщо значи “бавен”?! Тренировката е комплекс от упражнения и той е само 1 част от нея... Най-голямо напомпване аз усещам именно след кик-бек-а, който ми е трето упражнение за трицепс (след фреснкото и тесния хват).
Подкрепям. Кик-бекът е едно от упражненията, с които усещам съвсем точно как “удрям” трицепса (след тесния хват”). Правя го след тесния хват и разгъването зад врат.
20.06.07
18:49
Спред мен кик-бека е най-доброто упражнение за последно или предизстощаващо.Аз в момента го правя с макара и изцеждам горе и после имам чувстовото,че трицепса ще експлоадира!!!
Аз за трето правя разгъване на скрипец с дроп серии и там прогреса ми е по - бърз от колкото на кик бек, но това си е мое мнение.
Фантаре - ами, опитай го. :-P
Аз съм го пробвал веднъж.
Впечатлението ми е, че е ..странно упражнение. Не бих казал, че ‘напомпва’, защото по-скоро го чувствах, като прерязване горе в трицепса..
Странно упражнение, не съм го пробвал от тогава, но може би утре пак ще го пробвам, като 2-ро - последно упражнение.