Упражнения за раширяване на гръдния кош

21.06.07
10:49

Искам да си раширя малко гръдния кош. Можете ли да ми дадете някакви упражнения и съвети за тази цел.

21.06.07
10:56

Всяко упражнение за гърди което те кара да задържаш дъха си под напрежение.

21.06.07
12:07

плуването му е майката :)

21.06.07
15:58

Пуловъра го водят “разширяващо” упражнение.

21.06.07
20:38

Освен пуловър може и набиране в широк хват.

Те  го водят ама колко е всъщност само практиката може да покаже. А досега никой не ми се е похвалил от това упражнение.
Ти като направиш добри рамене, гръб и гърди и вече ще си широк :)

22.06.07
09:24

имаше една такава тема дет казаха пуловр със клекове да се правят имало ефект

22.06.07
14:05

Пуловър и кофички с широк хват

EM

22.06.07
16:14

[quote author=“SsTaRterA”плуването му е майката.
SsTaRterA ба4е бил сам на плуване 4-5 години но стоп.Да ти кажа от плуване буквално разширение на Гръдния кош НЯМА но пак спорта доста си помага ако започнеш да правиш Гърди и най-вече разширение.В известен случай сам съгласен с твойто мнение.
А за разширяване пробвай:
Пуловър с Дъмбел или  Крив лост.
Пробвал сам и 2-те но според мен Кривия лост има по голям обхват.
Пробвай.....

Мнението беше редактирано от ExCeSs[FiTTneS MaNiA] на 05.07.07 11:47.

04.07.07
07:01

Сега както е и лято плуването си е супер за разширяване на ГК.

EM

04.07.07
10:51

Еми ако искаш да си разширяваш гръдния кош с плуването трябва да плужаш секи ден и знаеш ли кой стил а ???
Бътърфлай(Делфин) Само от този стил се разширява най-добре гръдния кош !!!А за Стила ПЛУВАНЕ той просто е най-трудния за това УСПЕХ!!!!!!!! :-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1