22.06.07
16:39
Правилно ли е да вартя на велоаргометъра и да си слагам наилони нали се сещате :)
22.06.07
16:54
Гледай сега например като ходиш да тичаш и си слагаш наилони на стомаха за да се потиш по вече.Сега мисля че сам го задал по ясно.И имам оште един въпрос вярно ли е че като пиеш витамини не напълняваш.Благодаря ви!
Честно казано дори идеята да си слагам наелон на стомаха докато тичам ме смайва...със своята глупост, нещата не са толкова прости това че се потиш повече не значи че гориш повече мазнини - просто запушваш порите на кожата и допълнително затормозяваш организма да вентилира и охлажда тялото да не прегрее докато тичаш.
23.06.07
07:45
Мазнините не са горят локално !! не слагаи наилони пликове термоколани и темподобни !! само запаряват кожата !!
23.06.07
07:54
И аз мисля ,че не трябват тези глупусти.И аз съм ги слагал ама ефекта с тях и без тях е един и същ.По-дбрия вариант е да се облечеш с по-дебели дрехи.Така запушването на порите което спомена Alkorin ще се избегне.Но най-важното нещо си остава диетата без нея само си натоварваш сърцето което е + разбирасе от гледна точка на издържливостта.:)
Аз ползвам неупренов колан,но го слагам накрая на тренировката докато правя коремните преси.Когато правя кардио - също го слагам.Моето мнение е че освен да ти запушват порите на кожата успява да спари и загрее мястото на колана и да се получи по добър термоефект.Дали има ефект не знам но го слагам.По скоро може да ти помогне от колкото да пречи.
23.06.07
08:51
Пречи и то много !! Потенетео не е сварзано с горенето на мазнини а като се потиш губиш вода и саответно сила !!Освен тва си се запарва кожата !!
23.06.07
09:17
казано от ivailo georgiev на 22.06.07, 16:54:
И имам оште един въпрос вярно ли е че като пиеш витамини не напълняваш.Благодаря ви!
Аз пък имам една клиентка, която трябваше да я разубеждавам от обратното схващане - че от витамините се напълнява! :-)
Истината е, че от витамините нито се напълнява, нито се отслабва - те просто поддържат протичането на жизнено важни процеси в организма. Като всеки витамин участва в десетки такива биореакции.
Мнението беше редактирано от nikolabull на 23.06.07 09:24.
23.06.07
09:28
аз искам да попитам кои беше витамина за растежа и каде го има???