Въпрос за начин на трениране?

23.06.07
17:16

Здравейте!
Значи решил съм това лято да вляза малко във форма, но има няколко проблема:

1) Искам да ме посъветвате как да действам. Искам да отслабна, пък после ще тренираме за оформяне. Висок съм 176, теглото ми е 70 кг. Имам голямо коремче, но може би височината го компенсира и не си лични. Искам да се оттърва от него, какво да правя, какви упражнения и подобни. Ако може в домашни условия. Вкъщи си имам дъмбели, щанга /15 кг./, боксова круша. Също така ме посъветвайте как да се храня, аз плюскам 2 пъти на ден като вечерта ям най-много, а до колкото разбрах не трябва така. Искам да ми препоръчате някаква програмка, да отслабна и някакъв начин на хранене, че ... Също така освен шкембето имам и големички /момче съм/, не са кой знае какво, но .. След като отслабна те ще намалят ли размерите си или ще трябва да правя други опражнение, ако е това, предложете някакви, отново за домашни условия. Моля, не се смейте. :)

2) Също така, освен отслабването ми е интересно дали има начин за отслабване + леко заформяне на релеф. Ако има, предложете нещо.

Надявам се да сте разбрали идиотските ми въпроси, ако съм объркал раздела, съжалявам, нов съм във форума.

Темата беше редактирана от wolfsrain на 23.06.07 17:19.

23.06.07
17:43

Поразрови се из сайта повече и ще намериш отговор на всичките въпроси.

23.06.07
17:47

Из сайта гледах упражнения и диети, но от толкова дадени не мога да си избера кое е най-доброто и кое ще ми свърши работа. Ако имаше предвид форума, посъветвай ме с някой линк, ако не е проблем и аз ще проверя, де, но пак ще има многообразие, сигурен съм.
Благодаря все пак!

23.06.07
20:32

Бягай всеки ден в парка интензивно, яж по малки порции храна по често 4-5 пъти и качествена - яйца, месо и т.н и ще намалиш шкембето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1