Горни гъди и върешна част...

25.06.07
18:02

Значи тренирам близо 8 месеца, доволен съм засега от напредъка на мускулите, само че гърдите много ми изостават.

Тежа ~77-78кила, висок съм 1.76м. За гърди правех четири упражнения:

3x8 (55/60/65kg) прав лег
3x8 (45/50/55kg) горен лег
3x8 (40/45/50kg) пек дек (преди правех флайс, но рамото започна много да ме боли)
3х8 (15/20/25kg) кросоувър

от три седмици тласкам и дъмбел от горен лег на пейката.

та въпросът ми е какво да направя да налея малко маса в гърдите? и по точно в горната и вътрешната част...
мисля да взема гейнер сега преди морето, но ме е страх да не се омазна много.

благодаря предвариелно.

25.06.07
19:41

И аз го имам тоя проблем с горната вътрешна част.Но, на мен в началото ми беше много грешна програмата, пък и стажа ми е по-малак от твоя..Сега правя флайс от полулег за нея, като го редувам с флайс от лег( за да тренирам и долната вътрешна част ).Пробвай и ти с флайс от полулег ако искаш.
Това е мнение на човек който не е навътре в нещата, и може да те бъркам, или да говоря глупости. :D

25.06.07
20:00

маса ще натрупаш с ядене...
за горна част избутване от полулег
за вътрешна флайс

25.06.07
20:57

Упражненията са ти ОК. Можеш вместо пек-дек-а да правиш флайс... Нещата май опират до храната ти.

26.06.07
14:53

проблемът при флайса е, че ми натежава много на лявото рамо и болката е зверска.
явно нещо имам проблем с лявото рамо, дясното е ок.

а какво ще кажете за гейнера? мисля да направя един месец цикъл гейнер + креатин, но ме е страх да не се омазня прекалено много преди морето.

някой с мнение? също така ако може да ми препоръчате гейнер?
насочил съм се към Юнивърсъл, тъй като бях доволен от суроватката им.

а и последен въпрос - суроватка или гейнер е по-добрият вариянт за качване на маса в тази част на тялото?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1