26.06.07
15:27
Значи имам следния проблем.Трицепса ми расте като луд и поради това рамото ми изглежда малко.Ако може,ми кажете ефективни упражнения за задно и странично рамо или програма за рамо,като го тренирам веднъж седмично.
Темата беше редактирана от А. Гатев на 26.06.07 15:28.
26.06.07
15:28
1 раменни преси - 4 по 6-8
2 разтваряне встрани - 3 по 10
3 повдигане ръцете напред(може и друго за предно рамо, ти си избери) - 3 по 10
второто и третото ги правя и не мисля че има голям ефект.трябва ми нещо най-вече за задно рамо
http://www.bb-team.org/exercise/1195
Ей тва ползвам аз и върши работа за мене.
Това го правих вчера за първи път и мисля че има ефект щото сега имам яка мускулна треска в рамото
рамото си е трудно аз имам само задно рамо на предно и средно съм по-зле
трябва да се наблегне на раменна преса!! това си е най-доброто упражнение без него нищо не става
Еми раменната преса е базово упражнение,а без поне едно базово нищо не става.Аз за рамо правя раменна преса зад врат,вертолет и за задно рамо с дъмпели.
знеш ли замести всички упражнения(изнасяне встрани, напред) със скрипец и остави единствено пресите или вертолета
19.08.07
10:29
раменна преса с щанга зад врат 4 серии в пирамида 12-10-8-6 жсяка серия качваш ! след това разтваряне в страни 3 серии в пирамида 10-8-6 пак качваш всяка. след това правя вертолет 3 серии пак в пирамида и накрая за задно рамо 4 серии пирамида ;)