27.06.07
07:30
Ситуацията е следната,
разполагам с лежанка + джвъчка за бедрено сгъване и разгъване, дъмбели - 2бр., прав и EZ лост както и един крос тренажор. Тъйкато нямам много време /за сега/ да ходя до зала ми е интересно дали някой от елементите в тренировъчната програма която харесах могат да се замнят с нещо друго което е възможно да изпълня с наличните ми железарийки.
1. Пег - дек
2. Кросоувър
3.Хоризонтален и вертикален скрипец
4.Трицепсово разгъване на горен скрипец
5.Бицепсово сгъване на скрипец
Много благодаря предварително за всички мнения и отделено време.
казано от buhil4u на 27.06.07, 07:30:
Ситуацията е следната,
разполагам с лежанка + джвъчка за бедрено сгъване и разгъване, дъмбели - 2бр., прав и EZ лост както и един крос тренажор. Тъйкато нямам много време /за сега/ да ходя до зала ми е интересно дали някой от елементите в тренировъчната програма която харесах могат да се замнят с нещо друго което е възможно да изпълня с наличните ми железарийки.
1. Пег - дек
2. Кросоувър
3.Хоризонтален и вертикален скрипец
4.Трицепсово разгъване на горен скрипец
5.Бицепсово сгъване на скрипец
Много благодаря предварително за всички мнения и отделено време.
Пек - дека и кросоувъра може да се заменят с флайс с дъмбели - движението е същото, трицепсовото разгъване няма как да го замениш но можиш да правиш изтласкване от лег с тесен хват, бицепсовото сгъване на скрипец го прави с правия лост.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 27.06.07 07:45.
Много благоадря за бързия и конкретен отговор ... ще споделя резултати.
И още един въпрос. Бягането на крос тренажор колко време да продължава? От прочетеното останах с впечатление, че ако е сутрин на гладно около 20ина минути, а може да се използва и около 5-10 мин преди силова тренировка като разгряване.