27.06.07
13:37
Здравейте! Наскоро изтеглих един торент, Muscle & Fitness Training System (филмите са издадени от списанието) и започнах да тренирам по техните програми. Обаче всичките ми приятели казват, че не тренирам правилно, че ми идвали повечко упражнения, или пък не трябва да правя по толкова серии или повторения. Та въпроса ми е следния: ако някой ги има тези филми и е тренирал по тях да изкаже мнението си. Все пак това е престижно списание и не ми се вярва да си правят някакви шеги с хората.
Дай примерно за един ден какви упражнения имаш, колко серии и какви мускулни групи и ще ти кажа.
27.06.07
14:27
Значи във филмите има за всяка ММ по две програми... едната е за маса, другата за релеф... Втора седмица започнах по тази за релеф-а и съм доста доволен от програмата :) Като упражнения, серия и повторения е изпипана, смея да твърдя.
27.06.07
14:54
Да бе хубави са тия програмки само 4е гръб с крака малко тегаво идва...
27.06.07
15:07
Ами те просто филмите така са ги направили, иначе може и да не ги тренираш така... Въпроса е да правиш упражненията, които те ти казват, да ги правиш, така както те са ги наредили и да правиш по толкова серии и повторения колкото са казали :) Иначе аз не комбинирам гръб с крака, че после трябва да ме носят до нас :) Краката ги правя с гърдите, бицепса с трицепс, гърба с трапеца, и рамото с трапеца пак :)
28.06.07
14:10
казано от Jonnie на 27.06.07, 13:37:
Здравейте! Наскоро изтеглих един торент, Muscle & Fitness Training System (филмите са издадени от списанието) и започнах да тренирам по техните програми. Обаче всичките ми приятели казват, че не тренирам правилно, че ми идвали повечко упражнения, или пък не трябва да правя по толкова серии или повторения. Та въпроса ми е следния: ако някой ги има тези филми и е тренирал по тях да изкаже мнението си. Все пак това е престижно списание и не ми се вярва да си правят някакви шеги с хората.
Може ли да дадеш линк към тракера, от който си изтеглил торента, че не знам от къде да ги намеря тия филми.
Мерси предварително!
Значи влизаш в Arenabg.com само, че ходиш на старата и пишеш muscle fitness то ще си излезе. Между другото има ги и в Замунда.
29.06.07
12:52
Лошото е,че филмите са на английски...
07.07.07
08:08
Е то ако ще на японски да са, то ти го пише всичко - кое упражнение, колко серии, колко повторения и подредбата. Даже и капка английски да не знаеш, ще го разбереш :) Пък ако незнаеш, кое упражнение как се казва - те го изпълняват там и само остава да го запомниш :)