29.06.07
14:55
Здравейте... от скоро тренирам сериозно, преди това съм тренирал в къщи и то само мускулите на ръцете (бицепс, трицепс, рамо)... та, от скоро почнах да тренирам по тази програма : http://www.bb-team.org/workout/1358 .
Но се появи един проблем (ако може да се нарече така :) ) - след като тренирам гърдите, не мога да натоваря и бицепса толкова ефективно. Какво да правя ? да търся нова програма, тренираща гърди и бицепс в различни дни, или да разместя групите упражнения от дадената програма ?
Благодаря Ви предварително :)
29.06.07
15:27
Прегрупирай групите, които тренираш в даден ден. Пробвай така -
1. Бицепс + трицепс
2. Гърди; корем
3. Гръб; трапец
4. Крака; рамо
Като почивните дни ти си ги избираш. Не си посочил точен стаж, затова не знам дали ще те удовлетворява тази програма.
Не можеш да натовариш бицепса добре защото нямаш сила след тренировката за гърди или?
казано от G33K на 29.06.07, 15:52:
Не можеш да натовариш бицепса добре защото нямаш сила след тренировката за гърди или?
да, точно така
казано от northshore` на 29.06.07, 15:27:
Прегрупирай групите, които тренираш в даден ден. Пробвай така -
1. Бицепс + трицепс
2. Гърди; корем
3. Гръб; трапец
4. Крака; рамоКато почивните дни ти си ги избираш. Не си посочил точен стаж, затова не знам дали ще те удовлетворява тази програма.
тази е добра, но аз бих сменил местата на краката и гърдите и бих сложил почивка след първите 2 дни.
Еми прави отделно ръцете тогава,въпреки че не би трябвало след упражнения за гърди да се измаря много бицепса,по скоро повече трябва да се уморява трицепса тогава.
няма ли също да е по-добре гърдите с рамене да се комбинират , аз така си мисля ;)
30.06.07
20:21
Гърди с рамене на мен лично не ми допада, може да ги оставиш гърдите отделно, бицепса да сложиш при гърба, а трицепса при рамото. Или нещо такова
Гърди
Гръб/Бицепс
почивка
Рамо/Трицепс
Крака
почивка
Варианти много, трябва да пробваш кой е най-добър за теб.
Мнението беше редактирано от Ultima Ratio на 30.06.07 20:23.