01.07.07
06:25
Значи имам следния проблем тренирам вече от 7 м.които съм ходил по 2 пъти на сед . и от 1 месец работя по прогвама за релефкоято включва 5 пъти седмично тренировка и хранителен режим за отслабване .Бях 79 кг смъкнах на 76 и нещо кг висок съм 1.85 см .Та Проблема е следния значи всеки ден имам минално 3 опражнения за корем тренирам 5 пъти седмично от които в 3 пресъстват както посочих опражнения за корем , а тоя нещастник корема така да се каже изобщо не подава вижте снимката , а като кажем 4е и преди това и това нямаше . Та нещото за което пускам темата е няма ли нещо с което бързо да мога да релефирам нещастния ми корем независимо какво е .Моля помогнете благодарен съм на всеки който помогне .
Темата беше редактирана от abvkenef на 01.07.07 06:29.
01.07.07
06:45
Корема се оформя последен, когато се изчистят другите мазнини, тогава започва и по корема да се сваля.
Ти си широк в кръста.Имаш леко крушовидна форма на тялото и малко слаби ръце.Според мен опитай да увеличиш още гръдната обиколка и разшириш раменете.Тогава корема няма да изпъква и ще се стегне.Ето виж след теб nortshore.Перфектна фигура,пример за подражание.Но само за месец не става.