Изгаряне на мазнини + покачване на мускулна маса :P

29.06.07
13:48

Ц Е Л > Изгаряне на мазнини от задника и краката,без особена загуба на мускулна маса.Поднових тренировки след 2 месеца извън залата поради травма в рамото.На 20г. съм.Висок съм 188см. Тежа приблизително 89кг.Дясна ръка: преди 39.5/след 38.5 Като казвам преди,това ще рече преди тези 2 месеца.Не ме безпокои този см. връщане назад,ще го върна,че и още ще кача,НО!Ако  започна да вкарвам кардио всяка сутрин с цел изгаряне на излишните мазнини,това неминуемо ще доведе до сваляне и на мускулната маса.Възможно ли е да го избегна?Що се отнася до хранителния ми режим преди да започна кардиото ето го.
Закуска: 10с.л. овесени ядки (едри);  3ч. по-късно: 7с.л. пшеничен зародиш с пол. кис. мляко и 1 банан;  3ч.по-късно: 100-150гр. пил.гърди, салатка, 50гр. царевица;  3ч. по-късно: 100гр.паста(кус-кус/макарони)  20ч.>  ТРЕНИРОВКА 21-21:15 - ПРОТЕИН 22:30-22:45 - 100-150гр. пил.гърди, салатка, 50гр. царевица; Трябва ли да променям хранителния режим и как да го променя,ако трябва?Вие сте.

Темата беше редактирана от Black_master на 29.06.07 14:18.

29.06.07
13:56

И да качваш и да чистиш в същото време трудно ще стане..Първо ги махни тия мазнини от задника които те тормозят и след това се концентрирай върху трупане на маса.Хранителният ти режим в момента е по-скоро за маса.

Мнението беше редактирано от G33K на 29.06.07 13:57.

29.06.07
14:15

Това до известна степен ми е ясно.Идеята ми е да вкарам хранителни добавки,чрез които да подпомогна изгарянето на мазнините(L-carnitine),както и такива за запазване на муск.маса(L-Glutamine+чисто протеинче).Изкачването на стълби се явява кардио в моя случай.Сутрин на гладно изкачвам 2 пъти 11 етажа през 2 стъпала,като слизането ми става отново пеша.Душ,а после и овесените ядки.Колкото до хранителния ми режим...наясно съм,че е за покачване на маса.Това бе хр. ми режим още преди травмата,преди решението ми да вкарам кардио,преди да започна да се занимавам с мазнините.Какво ще кажете за замяна на част от въглехидратите с чист белтък(6 бр. яйца да речем).И изобщо чист протеин+L-carnitine,намаляне на количеството въглехидрати за сметка на увеличаването на белтъчините,както и включването на гореспоменатото кардио.С времето брой изкачвания на тези 11 етажа може да се увеличи.Отново сте вие.

29.06.07
14:24

това с яйцата е добра идея.За добавките- със сигурност има и по-компетентни от мене в тази област.Не мога нищо да ти препоръчам там.

Мнението беше редактирано от G33K на 29.06.07 14:28.

29.06.07
15:39

Взимай сурватичен протеин с глутамин.Може и креатин шом искаш да качваш и маса,но трябва да се храниш чисто ако искаш да не трупаш мазнини.Кардио по 5 пъти седмично и може да си земеш и аминокиселини.

01.07.07
05:15

Леле,само 2 мнения за 3-4 дни ли бе хора? :X Хайде,не би трябвало само аз да имам някаква идея за разрешаването на въпроса. :)

01.07.07
08:51

Аз имам същия проблем като тебе брато. Страхувам се че ще трябва първо да сваля и след това да качвам но идеята никак не ми допада.

01.07.07
15:29

намираш си един сплит за изгаряне на мазнини,вкарваш НВД и взимаш добавки
за горене на мазнините си взимаш или фет бърнър или л карнитин-раликата се надявам ти е ясна (аз лично предпочитам л карнитин макар че е по бавно,но ти дава енергия)
за възстановяване и трупане на мускулна маса протеин и/или BCAA,за възстановяване може да вземеш и глутамин но става мн скъпо
задължителен е приема на витамини докато сваляш!

01.07.07
20:54

Съветът ми е да си вземеш глутамин и разклоненоверижни аминокиселини към суроватъчния протеин. Трибестан или йохимбин също помагат. Вкарвай зареждащи с въглехидрати дни през 3, 5, 7 дена, зависи как се чувстваш. Пий много вода и не прекалявай с кардиото.

02.07.07
17:55

С кардиотото мускулна маса трудно ще свалиш. По-скоро ще свалиш мазнини, така че не бива да се притесняваш. Най-добре прави кардио, за да свалиш всичко излишно и си прави упражнения за трупане на маса. Със сигурност ще ти хареса резултатът. Няма да имаш 40 см. ръка скоро,  но ще е чисто.

03.07.07
19:35

Благодаря за мненията ви.Що се отнася за кардиото все се чудя,тва изобщо мога ли да го броя за такова,тъй като се състои от две изкачвания на 11 етажа,първото от които е с тичане през две стъпала,а второто е изкачвайки ги бързо(пак през две),но не и с тичане?И още нещо.Да потретвам ли изкачването или да го оставя за по-нататък,кога свикна с това натоварване,тъй като и без това оставам без дъх след завършване на цялото това начинание рано сутринта?

Мнението беше редактирано от Black_master на 03.07.07 19:36.

06.07.07
05:04

ако бягаш 5 пъти в седмицата ще свалиш и мускулна маса, храни се чисто бягаи 2-3 пъти в седмицата и ще стане..може да намалиш в едно  ядене въглехидратите и запо бърз ефект л карнитин и фат бърнър

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1