съвети относно моята програма

13.12.04
16:04

1 ден - гърди, трицепс
2 ден - почивка
3 ден - крака, рамо, трапец
4 - гръб, бицепс
5 -почивка
6 ден - започвам пак отначало с гърди
висок съм 1.80 и тежа 80 кила, ръката ми е 43, гърба 123 като го стегна. Мисля да качвам маса.

със “animal stack, 100%whey на оптимум, креатин, глутамин

13.12.04
16:33

Здрасти!
При всеки е различно, но лично при мене при подобна тренировка (комбиниране на гръб и бицепс и гърди и трицепс) ефект нямаше, въпреки че намалих упражненията за малките групи, за да изегна претрениране.
Между другото, по-добре измести деня за крака след гърба, иначе като правиш трапеца, в деня за груб ще ти е гадно...
Според мене суплементите не са толкова важни, колкото храната. Прохормоните няма да коментирам, за тях е изписано доста във форума.
Успех  :wink:

13.12.04
16:36

Мисля, че е добър сплита. Но е вероятно да няма добри резултати поради причините, описани в по-горния пост. Ако се получи така, просто можеш да размениш местата на бицепса и трицепса.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1