Чистене...

01.07.07
19:12

Искам хубаво да изчиста ръцете,та за целта искам да  знам колко упръжнения и по колко повторения да права за пицепс и трицепс.Същото ако може да ми кажете за гърди.

По 1 основно и 2 изолиращи упражнения прави. Например за бицепс прав с лост, след това скотово и като край концентрирано или нещо на макара най - добре. За трицепса френско с щанга, кик бек и скрипец с въже. Под 10 повторения не падай.

01.07.07
19:59

А за гърдите...аз права по 12-15 повторения с 40-45 кила, по принцип си права 5ца с 70, 10 когат сам във форма с 60 и такам..добре ли е или

Гърдите вече... по - сложна работа. Наблягай на дъмбелите. Полулега да ти е с щанга и останалото да са дъмбели. Хоризонталния лег също. И 1 флайс и 1 кросоувър и май си готов.

01.07.07
20:29

ахм...мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1