01.07.07
13:34
утре започвам фитнес по тази програма http://www.bb-team.org/workout/1359 някакви съвети ще ми дадете ли
01.07.07
16:22
Не прекалявай с тежестите. Ако сега влизаш в залата прави само с лоста ако трябва. Гледай да правиш упражненията правилно.
Много важно отначало да не прекаляваш с тежестите. И да усещаш, че имаш сили за още, по-добре недей. Карай месец - месец и нещо без да дигаш на макс тежестите да ти заякнат мускулите и после постепенно си дигай не на един път да изпраскаш тежестите и после да се чудиш как да се лекуваш :)
Мнението беше редактирано от borisoff на 01.07.07 17:03.
01.07.07
19:52
Моят съвет е да ядеш здраво и да спиш много. Не се страхувай от мускулната треска и щом научиш правилното изпълнение, давай винаги всичко от себе си в тренировката.
01.07.07
20:15
А верно мускулната треска може да е ужасна :) Имай го предвид ама да не ти пречи. На следващата тренировка мускула като се загрее не боли. Ама след това...
01.07.07
20:41
Свиква се, а и ако тренираш редовно, няма как да имаш тежка мускулна треска. Макар че за мен е удоволствие и се радвам, ако е по-силна от обичайното-значи съм натоварил здраво мускулите. Малка доза мазохизъм трябва :-)