Изгърбване

ZA

03.07.07
05:34

Здравейте.Мисля да започна да ходя на зала.Дотук добре ,но имам проблем.Като малак ходих мнгоо изгърбен и ми се е получила лека гърбица.От 3-4 месеца се изправям и има доста добър ефект.Та въпроса ми е като тръгна да ходя на зала дали няма да ми повлия е зле някое упражнение.Преди правих кофи и набиранки...Моля за съвет :)

03.07.07
05:41

Някои опражнения определено няма да ти повлияят добре особено в началото (клек и тяга ). почни от начало с по малко кила докато свикнеш и постепено ша ти са опраи гърба само не прекаляваи с тежеста...

ZA

03.07.07
07:21

Аз съм решил като почна няма да се насилвам мога да дигам 50-кила от лежанка 10-15 пати.176 съм висок 60 кг ама няма да са мора от началото.С 30 кила и т’ва е :) мерси а от кой упражнение ще ми се изправи гърба?

03.07.07
09:02

От тягата ако я правиш както трябва.

03.07.07
09:42

и аз имах същия проблем от един два месеца правя лицеви опори и мога да кажа че има ефект. правя по 3-4 серии един-два пъти на седмица си е спр :)

VE

05.07.07
13:59

Преди да почна да ходя в зала и аз бях леко прегърбен ( и много слаб и висок), но после качих килограми и с времето този проблем изчезна:) даже направих добър гръб. Успех !

Мнението беше редактирано от vE на 14.10.07 22:47.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1