Лятото на село :)

01.07.07
23:10

Здрасти...
Идва лято.Аз отивам на село и трябва за 2 месеца да прекратя фитнеса :) Там няма да се отдам на ядене и мързел разбира се :) Решил съм да си правя лицеви опори, набирания, коремни преси, кофички, имам 2 дъмбелчета по 5 кг  - с тях каквото може и доста кардио - тичане, колело и скачане на въже :)
Въпросът ми е кога е най-удачно да тренирам? Понеже сега бях на даскало и ходех в залата  по обяд и праве кардио след тренировка :) Та кога е най добре да тренирам и как? >> Първо кардио и след това другите упражнения или обратното?Сутрин на гладно или не? Моля помагайте :)

02.07.07
00:27

Първо упражненията за да имаш сила, а не да се изтощиш първо с кардиото и да не можеш да вдигаш.

02.07.07
07:54

даи малко инфо за себе си !!  за кво тренираш - маса или релеф !! Ако е  за релеф  -  супер  е  на село  кардио яко ;  НВД  ; чистия  ваздух  е  супер за за кардиото !!за маса  обаче нз как да  се спраи6 ???

02.07.07
13:27

казано от ivo_the_monster на 02.07.07, 07:54:

даи малко инфо за себе си !!  за кво тренираш - маса или релеф !! Ако е  за релеф  -  супер  е  на село  кардио яко ;  НВД  ; чистия  ваздух  е  супер за за кардиото !!за маса  обаче нз как да  се спраи6 ???

Хахаха супер на село кардио ?, аз като съм ходил из по дивите области на страната на екскурзии при топло време става страшно - това не са насекоми, конски мухи, комари, кърлежи и всекви други гадини тея летящите не се отказват да те преследват по половин километър поне докато не стигнеш следващите :)  , а като тичаш и се изпотиш да не ти казвам какво става това е некъв кошмар.

02.07.07
14:30

С малко повече сръчност можеш да направиш и уред за краката.В селата има “магарета”за рязане дърва.Вземаш здрав дебел прът и кофа или празна тенекия.Пълниш ги с камъни или пръст.Мериш теглото с пружинен кантар.На пръта правиш кръстачка.На дългия му край е тежестта,а късия натискаш с крак.Може да се направи и от метална тръба,ако има оксижен и ъглошлайф.Здрава пейка може да се ползва за лежанка,а с по тежък камък(15кг)да се прави пуловър.От чистия въздух растежа е гарантиран.

02.07.07
14:41

Абе ако  6е  си тарси извинение  човек се  ще намери било то за  насекомите  пота или други гадини !!

03.07.07
00:19

Аз съм с две ръце за кардиото и още повече на чист въздух примерно в парка е идеално, но това в дивото просто не си е работа.

03.07.07
06:15

абе на  село сам  сиурен 4е има некув  стадион и там мое се  тича!!!

Брато в моето село има 6-7 къщи ти за стадион говориш...

Тичай сутрин. Чистия въздух върши чудеса сам ще го разбереш. После след целодневно лежане или ходене по жени следобяд можеш малко да се раздвижиш както си казал(преси, набирания и т.н.) и това е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1