Новак

04.07.07
13:04

Здравейте, преди 2-3 дни си взех карта от близкия фитнес, и преди това ходих няколко пъти и сега реших да се занимавам по-сериозно.Проблема ми е че не знам  някои упражнения, как се изпълняват правилно и за какво служат. Ще може ли някой да ми поясни за какво и как се използват някои уреди?

Темата беше редактирана от marto_16 на 04.07.07 13:05.

04.07.07
13:41

упражненията ги има обяснени в сайта ( поне в стария му вариант ги имаше, за сегашния не знам) а и можеш да питаш някои от залата да ти ги покаже, за предпочитане инструктор :)
успех в спорта

04.07.07
14:29

Мерси!Успех и на теб

04.07.07
17:18

Всичко го има на сайта, но по - добре поискай помощ от инструктора в залата, така нагледно ще видиш как се правят :)

VE

05.07.07
13:49

Ако те мързи да се ровиш и да търсиш попитай в залата някой с по-голям опит :) Не вярвам да откаже да ти разясни някой упражнения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1