Въпрос за гърдите

AL

03.07.07
19:40

Какви упражнения да правя за горната част на гърдите ?

Полулег с щанга, флайс от полулег.

AL

03.07.07
19:49

казано от Jorku на 03.07.07, 19:42:

Полулег с щанга, флайс от полулег.

Мерси !

03.07.07
22:48

Полулег с щанга или полулег с дъмбели и когато изпълняваш движението в най - долната част на 1см от гърдите спираш и задържаш 2-3 сек от това гърдите се развиват много.

Когато е с щанга има 1 малка подробност която скоро разбрах.Изнасяш малко лактите напред и така горните се натоварват повече.Хвата си е нормален.Разбирасе ще трябва а смъкнеш малко от тежеста.

04.07.07
19:32

хм, добре, а флайс от полулег какво пък помага на горната част на гърдите?
също така проблем ли е ако вкарам в една тренировка избутване с щанга и с дъмбел?

04.07.07
20:42

примерно
избутване от лег 4серии
избутване от полу лег 4(3) серии
флайс от полу лег 4(3) серии
кросоувър 3 серии

04.07.07
20:45

Помага, щом е от полулег, значи се акцентира на горната част на гърдите. Относно втория ти въпрос, аз самият в продължение на половин година тренирах и с лост и с дъмбели, но това е доста тежко, а и не даде очакваните от мен резултати. Затова от моя опит съветвам или да правиш лег със щанга и полулег с дъмбели или и двете с дъмбели. От известно време тренирам гърдите само с дъмбели, без лост и имам голям напредък.

05.07.07
16:08

и на мен упражненията с дъмбели ми харесват повече но имам операция на едната ръка и китката ми не издържа тежестта :(

07.07.07
09:19

Според мен е добре да сменяш упражненията.Тоест - тренираш 2-3 седмици с лост и после тренирай 2-3 седмици с дъмбели.Аз така правех известно време и имаше резултати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1