За отслабването става дума....

13.12.04
19:07

Нямам предвид само режим на хранене.. имам предвид цялостен тренировъчен процес с режим на хранене, който да е ефикасен и приложим през зимата!Айде по живо по здраво :lol:

13.12.04
19:12

Е ти ни остави за задача да сметнеме брутният вътрешен продукт  на Китай :) .Та за храненето погледни в сайта :) за диета или питай конкретно ,а не толкова общо. А ние братле неможем да ти изберем диета по форума това сам трябва да направиш. Относно тренировката може и да не променяш нищо да си тренираш както и в маса. Най-важното е да си в отрицателен калориен баланс.
по-здрави

[quote author=“emil_mlo”]Е ти ни остави за задача да сметнеме брутният вътрешен продукт  на Китай :)

:lol:
На глава от населението :)

13.12.04
20:21

[quote author=“D3BEP”][quote author=“emil_mlo”]Е ти ни остави за задача да сметнеме брутният вътрешен продукт  на Китай :)

:lol:
На глава от населението :)

Задача със * (повишена,ама найстина завишена трудност)

14.12.04
02:51

хахах ако знаех че толкова трудни работи питам щях да си мълча бе.. е радвам се че поне се намери кой да си каже мнението и разбирасе.. емо благодаря че ме насочи.... не мн ама кат та видя в чата ще си поговорим по подробно на темата:)
айде живи здрави

14.12.04
16:28

[quote author=“NIKSANA”]хахах ако знаех че толкова трудни работи питам щях да си мълча бе.. е радвам се че поне се намери кой да си каже мнението и разбирасе.. емо благодаря че ме насочи.... не мн ама кат та видя в чата ще си поговорим по подробно на темата:)
айде живи здрави

Не се сърди де помайтапихме се питай си на воля нали затова е форум.Ако си се расърдил извинявай от името на всички

14.12.04
19:11

Братле питай във форума ,но нещо конкретно. Иначе и аз сорка ако сме те обидили ! :)  :P
по-здрави

14.12.04
19:42

:lol:  Не ме разбирай грешно бе брат.. никой неме е обидил...айде поздрави:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1