13.12.04
19:07
Нямам предвид само режим на хранене.. имам предвид цялостен тренировъчен процес с режим на хранене, който да е ефикасен и приложим през зимата!Айде по живо по здраво :lol:
Е ти ни остави за задача да сметнеме брутният вътрешен продукт на Китай :) .Та за храненето погледни в сайта :) за диета или питай конкретно ,а не толкова общо. А ние братле неможем да ти изберем диета по форума това сам трябва да направиш. Относно тренировката може и да не променяш нищо да си тренираш както и в маса. Най-важното е да си в отрицателен калориен баланс.
по-здрави
13.12.04
19:57
[quote author=“emil_mlo”]Е ти ни остави за задача да сметнеме брутният вътрешен продукт на Китай :)
:lol:
На глава от населението :)
[quote author=“D3BEP”][quote author=“emil_mlo”]Е ти ни остави за задача да сметнеме брутният вътрешен продукт на Китай :)
:lol:
На глава от населението :)
Задача със * (повишена,ама найстина завишена трудност)
хахах ако знаех че толкова трудни работи питам щях да си мълча бе.. е радвам се че поне се намери кой да си каже мнението и разбирасе.. емо благодаря че ме насочи.... не мн ама кат та видя в чата ще си поговорим по подробно на темата:)
айде живи здрави
[quote author=“NIKSANA”]хахах ако знаех че толкова трудни работи питам щях да си мълча бе.. е радвам се че поне се намери кой да си каже мнението и разбирасе.. емо благодаря че ме насочи.... не мн ама кат та видя в чата ще си поговорим по подробно на темата:)
айде живи здрави
Не се сърди де помайтапихме се питай си на воля нали затова е форум.Ако си се расърдил извинявай от името на всички
Братле питай във форума ,но нещо конкретно. Иначе и аз сорка ако сме те обидили ! :) :P
по-здрави