06.07.07
13:36
Понеже тренирам по книгата на Еню Рангелов и прочетох че било хубаво да се яде богата на белтъчини храна по време на тренировка . какво мислите ????
Чувал съм хвалби по адрес на този човек (Еню), но нито един професионалист не знам да яде по време на тренировката си (а съм изгледал доста филмчета).
06.07.07
17:23
И аз също като МОНСТАРА бих казал, че досега все на ГОЛЕМИТЕ в този бранш съм гледал филми, нито един не знам да яде по време на самата тренировка :) Можеш да пиеш xtend по времето, ама за ядене немам представа...
Можеш ли да ми дадеш малко инфо относно книжката, извинявам се за офтопика :)
06.07.07
18:51
казано от lampardone на 06.07.07, 13:36:
Понеже тренирам по книгата на Еню Рангелов и прочетох че било хубаво да се яде богата на белтъчини храна по време на тренировка . какво мислите ????
И какво по точно се препоръчва да се яде по време на тренировка :question: :coolcheese:
06.07.07
19:00
Ми да понеже и аз не бях чувал за ядене по време на тренировка затова попитах :) Мерси много
казано от Красимир! на 06.07.07, 17:23:
И аз също като МОНСТАРА бих казал, че досега все на ГОЛЕМИТЕ в този бранш съм гледал филми, нито един не знам да яде по време на самата тренировка :) Можеш да пиеш xtend по времето, ама за ядене немам представа...
Можеш ли да ми дадеш малко инфо относно книжката, извинявам се за офтопика :)
Тренирам от месец по тая книга , целия курс е 8 месеца .Засега имам добри резултати ето ти и линк (книгата се казва Правете Мускули) : http://www.bgbook.dir.bg/antsearch.php
Мнението беше редактирано от lampardone на 06.07.07 19:01.
08.07.07
08:09
до сега не сам чувал някои да яде по време на тренировка :coolcheese: .но сам виждал много хора да приемат глюкоза по време на тренировка