Ядене по време на тренировка ????

LA

06.07.07
13:36

Понеже тренирам по книгата на Еню Рангелов и прочетох че било хубаво да се яде богата на белтъчини храна по време на тренировка . какво мислите ????

06.07.07
16:06

Чувал съм хвалби по адрес на този човек (Еню), но нито един професионалист не знам да яде по време на тренировката си (а съм изгледал доста филмчета).

06.07.07
17:23

И аз също като МОНСТАРА бих казал, че досега все на ГОЛЕМИТЕ в този бранш съм гледал филми, нито един не знам да яде по време на самата тренировка :) Можеш да пиеш xtend по времето, ама за ядене немам представа...

Можеш ли да ми дадеш малко инфо относно книжката, извинявам се за офтопика :)

FZ

06.07.07
18:51

казано от lampardone на 06.07.07, 13:36:

Понеже тренирам по книгата на Еню Рангелов и прочетох че било хубаво да се яде богата на белтъчини храна по време на тренировка . какво мислите ????

И какво по точно се препоръчва да се яде по време на тренировка  :question:  :coolcheese:

LA

06.07.07
19:00

Ми да понеже и аз не бях чувал за ядене по време на тренировка затова попитах :) Мерси много

казано от Красимир! на 06.07.07, 17:23:

И аз също като МОНСТАРА бих казал, че досега все на ГОЛЕМИТЕ в този бранш съм гледал филми, нито един не знам да яде по време на самата тренировка :) Можеш да пиеш xtend по времето, ама за ядене немам представа...

Можеш ли да ми дадеш малко инфо относно книжката, извинявам се за офтопика :)

Тренирам от месец по тая книга , целия курс е 8 месеца .Засега имам добри резултати ето ти и линк  (книгата се казва Правете Мускули) :  http://www.bgbook.dir.bg/antsearch.php

Мнението беше редактирано от lampardone на 06.07.07 19:01.

BO

08.07.07
08:09

до сега не сам чувал някои да яде по време на тренировка :coolcheese: .но сам виждал много хора да приемат глюкоза по време на тренировка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1