27.06.07
11:05
Казаха ми, че няма смисъл сега по това вр на годината да се опитвам да кача маса.. това значи ли че е по-добре да си запазя креатина и глутамина за септември и тогава да направя цикъл или ако и сега го направя ще кача нещо
27.06.07
14:59
Пази за септември по - добре ;)
Абе не е тоз баш без значение.В тия 40 градусови жеги трудно се качват кила, то се потиш докато седиш на едно място какво остава за тренировките.
Едно кардио и си изкъпан.
На мен лично ми останаха 15 дни до края на цикъла и ще се получи добре, защото лятото ще почивам.Моя съвет е както ти прецениш - ако имаш волята да ядеш стабилно през лятото и си твърдо решен на пук на горещините да вдигнеш някой килограм, нямаш проблеми.Взимай си креатинчето и си ти.
казано от riddim на 27.06.07, 11:05:
Казаха ми, че няма смисъл сега по това вр на годината да се опитвам да кача маса.. това значи ли че е по-добре да си запазя креатина и глутамина за септември и тогава да направя цикъл или ако и сега го направя ще кача нещо
И сега и септември можеш.
28.06.07
16:47
Септември. Но просто защото сега качеството на тренировката ти пада заради жегата евентуално. Иначе от креатин кила няма да качиш.
Jorku можеш ли да ми обясниш какво точно става като се пие креатин и за какво се пие
07.07.07
08:05
Пие се за сила.... страничен ефект е задържане на вода...
07.07.07
19:48
казано от NE4ovek на 01.07.07, 23:55:
Jorku можеш ли да ми обясниш какво точно става като се пие креатин и за какво се пие
По време на кратки и експлозивни мускулни контракции АТФ (аденозинтрифосфат) се превръща в АДФ (аденозиндифосфат) и се отделя енергия. Креатинът спомага за повторно преобразуване на АДФ в АТФ откъдето има повече наличен АТФ за енергия. Клетките могат да задържат креатин и да го използват по-късно при необходимост. Демек я ти даде сила я не. При мене креатина не действа.
Че задържа вода не може да кажем категорично. Аз никога не съм подпухвал от креатин. Като всичко останало е - при един работи при 2ри не.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 07.07.07 19:49.
Аз пролетта с креатин и таурин качих към 6кг за 2 месеца ръка- от 33 стана 38. След като спрях креатина спадна на 35см но много по-релефна остана. Общо взето много добре ми дийства креатинчето.
07.12.07
17:35
Какъв креатин си пил ти бе човек, от 33 на 38 :) Мен лятото от 36 едвам стигна 37