Как да кача повече кг ?

07.07.07
23:11

Пиша ви с молбата да ви питам как да кача повече килограми.Тренирам от 6 месеца,по една 4 дневна програма.В началото бях 66кг,качих 8 кг,станах 74(като се има на предвид че съм почти 1.80 висок).Вземал съм протеин 5 месеца , на Нутрим - Уей Про - Български.После вземах креатин на Универсал - Американски , значително креатина ми помогна да кача 3-4 кг за няма и 2 седмици.Ръката ми от 33см,стана сега на 38,5.Искам да ви питам и какви хранителни добавки да вземам,и дали тези са добри.Благодаря ви предварително.

08.07.07
05:54

ако си решил с добавки се абстрахирай от нутрим
правилно си се ореантирал към креатин и протеин,може да си купиш гейнър
направи си и ВВД
всичко това съчетано с по-интензивни и тежки тренировки

Ако ще взимаш добавки НЕ взимай български.С храна повече ще се възстановиш отколкото с тия БГ буклуци.Аз правех тази грешка в началото уш по-евтино и т.н.цакаш се 150-200 лв на месец и тва е.Друг вариант в България аз не виждам.

Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 08.07.07 06:26.

MO

08.07.07
12:26

цтцттцт щом разчитате на добавки за да качвате килограми нищо чудно ,че се движите
в интервала 60-80кг

08.07.07
13:50

Сагласен  сам  трябва си  и  нормална  храна  поне по 5 пати на ден  !!

08.07.07
19:12

наблегни на ваглехидратите(но не ги яш след 5-6 часа)

Мнението беше редактирано от Bate_Roni на 08.07.07 19:21.

08.07.07
20:42

Щом искаш да качиш-трябва да ядеш много. Влез в сайта на Рони Колман и виж какво пише там в раздела за храненето за качване на маса.
http://www.bigroncoleman.com/Pages/Nutrition.html

Ядене му е майката ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1