нийд маса хелп

SP

09.07.07
09:05

Чудех се тук или в темата за добавките да го пост-на но както и да е,ето по въпроса =>> Доста съм слаб - 16г - 56кг - 176см.Сега преди 2 месеца спрях фитнес за лятото,защото през горещото време едва ли ще успея да кача килограми.Преди това тренирах 5 месеца и до 3-4 месец нямаше голям резултат освен повече релеф,но на моето тегло защо ми е релеф.Последните месец и половина почнах да взимам Супер Мас Гейн на Нутрим преди и след тренировка.Също така увеличих яденията от 3 на 6 пъти на ден,както и количеството на храната.И имаше резултат.За месец и половина качих около 3кг.Но спрях фитнес и септември пак ще почвам,но искам да ми кажете освен гейнър какво друго да си взема.Мисля да е аминокиселина,но още незнам какво да е.Моля помагайте фитнес гуру-та  Благодаря предварително.

09.07.07
09:27

Хахаха фитнес гурута, не виждам много смисъл да използваш Нутрим по добре акцентирай върху храна като яйца, мляко, риба, извара.Прави упражнения колкото можеш повече със свободни тежести, задължително прави клек и тяга и не виждам причина да не качиш лесно килограми.

MR

09.07.07
18:59

казано от speedy на 09.07.07, 09:05:

Чудех се тук или в темата за добавките да го пост-на но както и да е,ето по въпроса =>> Доста съм слаб - 16г - 56кг - 176см.Сега преди 2 месеца спрях фитнес за лятото,защото през горещото време едва ли ще успея да кача килограми.Преди това тренирах 5 месеца и до 3-4 месец нямаше голям резултат освен повече релеф,но на моето тегло защо ми е релеф.Последните месец и половина почнах да взимам Супер Мас Гейн на Нутрим преди и след тренировка.Също така увеличих яденията от 3 на 6 пъти на ден,както и количеството на храната.И имаше резултат.За месец и половина качих около 3кг.Но спрях фитнес и септември пак ще почвам,но искам да ми кажете освен гейнър какво друго да си взема.Мисля да е аминокиселина,но още незнам какво да е.Моля помагайте фитнес гуру-та  Благодаря предварително.

Това че лятото не се качват килограми не е вярно.При правилна тренировка и хранене няма причина да не качиш,освен това губиш ценно време.През първото лято качих 8 кг при точно същите физически данни като теб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1