04.07.07
20:43
хора кажете някви упражнения за вътрешния баджак.
06.07.07
03:57
:cheese:
За всякакъв баджак клек и тяга ;-)
А иначе има машинки за събиране на крака , ама колко действат... :question:
Значи клек съм правил 2-3 пъти и наистина се усеща, мъртва тяга не правя, а колкото до машинките максимума на едната е 50 кила вдигам ги без проблем, а на другата е 70 кила вдигам ги с малко зор ама нища не се усеща значи остава клека. :cheese:
Пробвай с повече повторения на абдуктор/адуктор машините (за вътрешен и външен баджак)
казано от Жаката на 06.07.07, 10:04:
Значи клек съм правил 2-3 пъти и наистина се усеща, мъртва тяга не правя, а колкото до машинките максимума на едната е 50 кила вдигам ги без проблем, а на другата е 70 кила вдигам ги с малко зор ама нища не се усеща значи остава клека. :cheese:
Ами прави тяга, тя е най - доброто упражнение за натрупване на мускулна маса по цялото тяло.
казано от Alkorin на 06.07.07, 13:52:
казано от Жаката на 06.07.07, 10:04:
Ами прави тяга, тя е най - доброто упражнение за натрупване на мускулна маса по цялото тяло.
Нея да я сложа при гърба нали ?
казано от Alkorin на 06.07.07, 23:49:
Да, като основно упражнение за гръб.
Ок бл много :-)
10.07.07
13:59
бате наи доброто упр за крака си остава клека :coolsmile: