Гърди - всичко за тях

09.12.04
23:15

Кажете ми как да си кача тежестите на лежанката при положение че :
Не взимам ништо .От месец и половиан стоя на 80 кг ине мога да вдигна нито броика нито килограми,на другите ъпражнения качван с 2-3кг средно на седмица.

10.12.04
10:57

Погледни какво съм ти написал за скотовото сгъване и го приложи за лега. Тук ще имаш повече възможности, можеш да включиш цикли за рамена, трицепси, много и различни упражнения.
Успех! :)

10.12.04
19:10

еми за да увеличиш килограмите на лежанката набелгни на: кофички, предно рамо и трицепс, дай им приоритет в тренировките си и в рамките на няколко седмици трябва да има ефект

10.12.04
19:53

Дай повече инфо каква ти е тренировката и най вече стажа за да ти се отговори

10.12.04
20:58

нормално е да имаш застои понякога и по-страшни застои има от това което описваш. Ти нали не мислиш че цял живот ще качваш с по 2-3 кг седмично постиженията си. Това прави 50-100 кг на година :)  :) ?

10.12.04
21:04

Това според мен е началната тренировка (от 3-6 месеца) в който се усъвършенстват нервните пътища не хипертрофията и трениращите си мислят малиии колко е лесно и като се сблъскат с тоя проблем се чудят какво става

13.12.04
23:23

Тренирам гърди 1 седмично заедно с бицепс и 1 седмично цяла подробна ренировка:

Лежанка - 5 серии
Флаис    - 3 серии
Пуловер  -4 серии
Гири с наклон нагоре - 3 серии
Гири с наклон надолу - 3 серии

В тренировка с бицепс правя само лежанка и флаис

14.12.04
00:10

Тренирам малко повече от 1 година

14.12.04
01:13

Смени тренировката защото сигурно си привикнал към нея

14.12.04
10:41

С такава подробна тренировка за гърди тренирам за втора седмица така че не ми се вярва да съм привикнал

14.12.04
11:12

Голяма, много голяма ти тренировката (разбирай обемна). По-малко трябва. С повече концентрация. С по-големи тежести. С по-големи почивки. Това е пътят.

14.12.04
16:20

[quote author=“master”]С такава подробна тренировка за гърди тренирам за втора седмица така че не ми се вярва да съм привикнал

Така е не си привикнал но и не можеш да вадиш още резултати от 2 седмици изчакай поне месец.
А сега като я гледам

Лежанка - 5 серии
Флаис - 3 серии
Пуловер -4 серии
Гири с наклон нагоре - 3 серии
Гири с наклон надолу - 3 серии

както каза Мартин и на мене ми се струва много Принципа колкото повече толкова по добре при културизма НЕ ВАЖИ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1