12.07.07
10:40
Аз съм на 13 години и тежа около 55 килограма но искам да сваля малко килограми и да стегна задните части,корема и бедрата.Ще съм много благодарна ако някой ми състави програма зашото хич не ги разбирам тия работи!А и заедно със това съм решила да включа кардио (бягане)по около половин,1 час.Ако може някой да ми даде съвет МОЛЯ ВИ!!!
На тази възраст каква ? Храни се нормално може да огрничиш тестените и пържените храни както и ограничи сладкишите месо ако ядеш гледай да е пилешко и наблегни повече на плодове зеленчуци и т.н. сега им е сезона такаче едвали ще има проблем .Кардио добре, спортувай, прави аеробика гимнастика,тичай ако можеш или вело и постпено нещатат ще станат ...И внимавай много с тия диети не си тъпчи главата с мисли за гладуваня и така нататък, че на тая крехка възраст после може много да съжаляваш ...
12.07.07
21:08
Lenks ти го каза много добре за гладуването и така нататък. Ако се разровиш във форума ще научиш много за храненето.
А колкото до опражненията, съмнява ме да можеш да тичаш 1 час с постоянна скорост ;)
Във фитнеса наблегни на кляканията,мъртвата тяга с прави крака,напади, кростренажор,степер. След като целите ти са толкова “скромни” можеш да си позволиш да тренираш краката и глутеуса в един ден, а корема в друг. За корема си харесай някоя програмка от сайта. Не забравяй да загрееш добре.
Започни с 10 мин. кардио преди тренировка и 20 мин. след тренировка. Когато осетиш можеш да вдигнеш времето.
Ако имаш въпроси, пиши на личен.
казано от vikto на 12.07.07, 10:40:
Аз съм на 13 години и тежа около 55 килограма но искам да сваля малко килограми и да стегна задните части,корема и бедрата.Ще съм много благодарна ако някой ми състави програма зашото хич не ги разбирам тия работи!А и заедно със това съм решила да включа кардио (бягане)по около половин,1 час.Ако може някой да ми даде съвет МОЛЯ ВИ!!!
Трябва да внимаваш на тая възраст със спортните прояви, все пак някои упражнения могат да са ти само от полза да си изградиш стройно и атлетично тяло и най - вече клека но не с голяма тежест - пробвай клекове само с лоста по 20 - 30 повторения.