заместител на набиранията?????

11.07.07
06:36

здравейте пичове имам един вьпрос който вероятно ще ви се стро глупав но за мен е доста важен но за на4ало да разкажа за стажа си тренирам от 3 месеца актовно по 3 4 пути ж седмицата като цикала ми  е през ден  тежа 90 кг  и сум висок 180 тренирал сьм и преди 1 година  и то активно  кьм 8месеца .И да отида кьм самия проблем аз лично  оценявам  гьрба си като  много изосставаща група и това се доказвжа с  времето имам силни рьце и гьрди и масивен но не широк грьб  знам 4е набиранията са задьлжителни но немога да права по пове4е от 3-4 в серия моье ли да ги заместя с нещо  и с какво    и как да нормализирам тази моя изоставаща мускулна група  приемам ж=всякакви сьвети относно програма упражнения и т.н. Благодаря ви предварително

11.07.07
09:20

Окачи си около кръста 10 кила и виж колко набирания ще направиш след това веднага си махни тежеста и опитай пак. ;-)

11.07.07
09:32

С 10 КГ СИГУРНО 1 ДО 2 ТАКА ЧЕ................
Петко К - пиши с малки букви.

Мнението беше редактирано от Петко К на 11.07.07 10:42.

11.07.07
15:29

Заместител на набиранията е скрипецът. Mоже да комбинираш обикновеното набиране с изпомпване на скрипец.

11.07.07
16:28

Горен скрипец.

За набиранията - опитай просто да се набираш. Ако трябва с по 1 набиране ще правиш няколко серии и ще ги подкараш.

11.07.07
18:12

От това ,че са ти трудни набиранията значи че нямаш сила в рацете според мен набирането на лост ще си остане едно от най-добрите упражнения

11.07.07
18:14

Набиранията нямат заместител..просто ги научи с много тренировки :)

12.07.07
09:49

ок значи ме суветвате общо взето по колкото мога 3 - серии по 4-5 набирания пук после  ще се нормализират нещата така ли?

12.07.07
10:54

Абсолютно трябва да приемеш това като предизвикателство

13.07.07
05:48

интересно предизвикателство да се бориш със себе си:) докаде може да стигна с по 2-3 сериии с по 3-4 повторения колко ли е голямо натоварването и дали е достатъчно

13.07.07
06:33

казано от hamsterix на 11.07.07, 06:36:

здравейте пичове имам един вьпрос който вероятно ще ви се стро глупав но за мен е доста важен но за на4ало да разкажа за стажа си тренирам от 3 месеца актовно по 3 4 пути ж седмицата като цикала ми  е през ден  тежа 90 кг  и сум висок 180 тренирал сьм и преди 1 година  и то активно  кьм 8месеца .И да отида кьм самия проблем аз лично  оценявам  гьрба си като  много изосставаща група и това се доказвжа с  времето имам силни рьце и гьрди и масивен но не широк грьб  знам 4е набиранията са задьлжителни но немога да права по пове4е от 3-4 в серия моье ли да ги заместя с нещо  и с какво    и как да нормализирам тази моя изоставаща мускулна група  приемам ж=всякакви сьвети относно програма упражнения и т.н. Благодаря ви предварително

Идеята ми е да се набираш с партньор... примерно правиш 3-4 сам и после той ти помага малко по малко докато стигнеш примерно 8… така 3 серий всеки път и ще се научиш :) Аз в началото можеш по 2, сега правя по 10 и то почти сам :)
Гарантирам ти 100% успех по този начин ако ги правиш :)

Edited
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 13.07.07 10:01.

Няма заместител на набиранията. Колко банално звучи нали. :)
Така че слушай момчетата и се мъчи.

13.07.07
11:40

мерси много значи почвам по 4-5 докато вече правя нормални 10-ки

13.07.07
11:52

казано от hamsterix на 13.07.07, 11:40:

мерси много значи почвам по 4-5 докато вече правя нормални 10-ки

Да.
Даже, ако ти се занимава - прави ги в няколко серии, можеш да слагаш и тежест и да правиш с по-малко повторения. :)
Избираш си общ обем от 40 повторения например и ги правиш в 10-ина серии. Постепенно ще намаляваш броя на сериите и ще увеличаваш повторенията и/или тежестта. :)

Абе, не знам дали го обясних добре....

Мнението беше редактирано от 6th на 13.07.07 11:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1